خبرگزاری کار ایران

تقویت خدمات آزمایشگاهی برای مواد غذایی زائران اربعین در مرزهای کشور

تقویت خدمات آزمایشگاهی برای مواد غذایی زائران اربعین در مرزهای کشور

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو از آمادگی کامل معاونت‌های غذا و داروی اهواز، آبادان، ایلام و کرمانشاه برای ارائه و تسریع خدمات آزمایشگاهی به مواد غذایی نمونه‌برداری‌شده از موکب‌های زائران اربعین خبر داد.

به گزارش ایلنا، کلثوم خیراللهی گفت: به‌منظور حفظ سلامت زائران و تضمین کیفیت و ایمنی فرآورده‌های خوراکی عرضه‌شده در موکب‌ها، آزمایشگاه‌های کنترل غذا و داروی این معاونت‌ها از روزهای منتهی به اربعین تا پایان بازگشت زائران، با تمام توان، آزمون‌های مرتبط با نمونه‌های دریافتی در مرزهای چذابه، شلمچه، مهران و خسروی را در اسرع وقت انجام خواهند داد. 

وی افزود: کارشناسان مجرب آزمایشگاه‌ها در ایام یادشده به‌صورت کشیک فعال، با انجام آزمون‌های میکروبی و شیمیایی بر روی مواد غذایی، آب آشامیدنی، یخ و نوشیدنی‌ها، فرآیند پایش کیفی اقلام مصرفی زائران را به‌صورت شبانه‌روزی انجام می‌دهند. 

 خیراللهی با تأکید بر همکاری نزدیک با کارشناسان معاونت‌های بهداشتی دانشگاه‌ها در نمونه‌برداری، اظهار کرد: این اقدامات با هدف پیشگیری از بروز بیماری‌های ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم و ارتقاء سلامت عمومی در بزرگ‌ترین تجمع مذهبی جهان اجرا می‌شود. 

بنا بر اعلام سازمان غذا و دارو، اقدامات یادشده بخشی از برنامه‌های سازمان غذا و دارو برای تأمین سلامت زائران اربعین است و هماهنگی لازم با دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز مرزی به‌صورت کامل انجام شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز