اولین نشست مشورتی تهیه نقشه راه دبیرخانه ملی دانش سنتی محیطزیست برگزار شد.
به گزارش ایلنا، محسن کریمی، مدیرکل حفاظت محیطزیست چهارمحالوبختیاری ضمن ارائه گزارش دوسال گذشته فعالیت دبیرخانه به بیان دستاوردها، پیشنهادها و چالشهای موجود برای ادامه فعالیت این دبیرخانه پرداخت.
وی گفت: باتوجه به کاربرد دانش سنتی در بخشهای مختلف حفاظت محیطزیست، بر اهمیت نقش دفاتر تخصصی سازمان برای حمایت از این دبیرخانه تاکید کرد.
محمدحسین بازگیر مدیرکل دفتر مشارکتهای مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان نیز با اشاره به اهمیت دانش بومی و سنتی در تدوین برنامههای حفاظت مشارکتی گفت: در نظر است دانش بومی و سنتی محیطزیست بهعنوان بخشی از سامانه مدیریت دانش در سازمان مطرح شود.
در بخشی از این نشست، نحوه ادامه فعالیت و الزامات دبیرخانه به بحث و بررسی گذاشته شد. فاطمه شفیعی، مشاور و دستیار ویژه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: دبیرخانه یک بخش از یک برنامه ملی است و میبایست بهعنوان یک طرح ملی ساختار و فعالیت آن با مشارکت صاحبنظران و نمایندگان دستگاههای مرتبط بازنگری و تدوین شود.
وی افزود: دانش سنتی فقط یک میراث نیست و لازم است دانش بومی تجاری سازی شود و مردم منافع حاصل از بکارگیری دانش بومی را در زندگی خود مشاهده کنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیطزیست، دبیرخانه ملی دانش سنتی محیطزیست کشور از سال ۱۴۰۲ در حفاظت محیطزیست چهارمحالوبختیاری اغاز بهکار کرد و تا کنون چندین طرح و رویداد ملی را به اجرا گذاشته است.