از سوی رئیس کانون بیمارستانها و مراکز چشم پزشکی مطرح شد:
بیمههای تکمیلی برای بیماران چشمی زیر بار تعرفههای مصوب دولت نمیروند

رئیس کانون بیمارستانها و مراکز چشم پزشکی با انتقاد از بدعهدی بیمههای تکمیلی گفت: متأسفانه بیمههای تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی بهعمل نمیآورند.
به گزارش ایلنا، محمود جباروند در این باره افزود: هر ساله هیأت وزیران تعرفههای پزشکی را اعلام میکند و همه پزشکان و مراکز درمانی بر اساس تعرفههای مصوب دولت با شرکتهای بیمه قرارداد میبندند.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی چشم آفتاب تاکید کرد: بیمههای پایه در این خصوص مشکلی ندارند و از اول سال خود را ملزم به اجرای تعرفههای دولت میدانند و کم و بیش به تعهدات خود عمل میکنند، اما متأسفانه بیمههای تکمیلی علیرغم دریافت حق بیمه از مردم، از اردیبهشت ماه عقد قرارداد نکرده و مطالبات مراکز درمانی را نیز با تأخیر چند ماهه پرداخت میکنند.
به گفته وی بیمههای تکمیلی غیر از تأخیر در پرداختها، تعرفههای مصوب دولت را نیز نادیده میگیرند، به آن تمکین نمیکنند و میکوشند پوشش بیمهای خود را پایینتر از نرخ مصوب دولت انجام دهند.
این اقدام با توجه به شرایط موجود و افزایش هزینه لوازم سرمایهای و مصرفی و نیز حقوق پرسنل در مراکز چشم پزشکی، ما را مجبور به عدم پذیرش بیمارانی کرده که قرارداد بیمه آنها با بیتوجهی سندیکای بیمههای تکمیلی و بیمه آتیهسازان پایان یافته و تمدید نشده و این امر به سرگردانی بیمه شدگان منجر شده است.
رئیس کانون بیمارستانها و مراکز چشم پزشکی خاطرنشان کرد: چیزی که ما از بیمههای تکمیلی میخواهیم فقط این است که تعرفههای ابلاغی دولت را که بر اساس شرایط موجود تعیین شده ملاک عمل قرار دهند، ولی آنها بیشتر در صدد گرفتن تخفیف در پوشش دادن هزینههای بیمهای هستند.
رئیس کمیته صنفی انجمن چشم پزشکی همچنین افزود: مشکل دیگری که با بیمههای تکمیلی داریم عدم پرداخت به موقع مطالبات بیمارستانها و مراکز تخصصی چشم است. همین مساله موجب آسیب جدی به بیمارستانها و مراکز چشم در رابطه با تأمین وسایل سرمایهای، تجهیزات پزشکی، داروها و مواد مصرفی مورد نیاز بیماران شده است.
جباروند با اشاره به هزینه لنزهای داخل چشمی اظهار کرد: در سال جدید این لنزها با ارز ۲۸ هزار تومانی تهیه و وارد میشود و در نتیجه هزینه لنز حداقل پنج برابر خواهد شد. از سوی دیگر شرکتهای تجهیزات چشم پزشکی این لنزها را به قیمت روز و نقدی ارائه میکنند و عدم پوشش بیمهای مناسب، برای بیماران مشکلاتی در پی خواهد داشت.
وی با اشاره به قرارداد مراکز چشم پزشکی با بیمه نیروهای مسلح، بانکها، سازمان هواپیمایی و شرکت نفت یادآور شد: همه بیمههایی که تعرفه مصوب هیأت وزیران را اجرا کنند و با ما قرارداد ببندند، بیماران تحت پوشش آنها را پذیرش و حمایت خواهیم کرد و از سندیکای بیمههای تکمیلی و آتیهسازان نیز انتظار داریم به تعرفههای مصوب دولت پایبند باشند و بیمه شدگان خود را در راه درمان تنها نگذارند.
رئیس کانون بیمارستانها و مراکز چشم پزشکی افزود: چنانچه سندیکای بیمههای تکمیلی و بیمه آتیه سازان جهت عقد قرارداد برابر مقررات دولت اقدام نکنند، جزئیات بیشتری را با مردم در میان خواهیم گذاشت.