مشکلات زیرساختی در شهرک صنعتی سلماس/ درخواست مدیرعامل برای تأمین زمین و رفع معضلات زیستمحیطی

مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی سلماس گفت:عدم تخصیص زمین، نبود تسهیلات مالی و معضلات زیستمحیطی، چشمانداز توسعه شهرک صنعتی سلماس را با تهدید مواجه کرده و احتمال فرار سرمایهگذاران از این منطقه را افزایش داده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، پرویز رضایی در بازدید رضا انصاری معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران از شهرک صنعتی سلماس، با اشاره به روند توسعه این شهرک در سالهای اخیر، گفت: شهرک صنعتی سلماس با وسعت ۸۵ هکتار و واگذاری ۵۰ هکتار از آن، طی سالهای گذشته با وجود کلنگزنی، پیشرفت ملموسی نداشت، اما خوشبختانه در دوره اخیر اقدامات قابل توجهی صورت گرفته است.
وی افزود: در حال حاضر ۲۶۴ قرارداد در این شهرک منعقد شده که از این میان، ۱۱۲ واحد به تولید فعال مشغول هستند. همچنین ۲۵ واحد تعطیل شده و ۲۴ واحد دیگر نیز با وجود داشتن پروانه کسب، به صورت اجارهای فعالیت دارند.
رضایی با انتقاد از برخی مسائل زیرساختی و محدودیتهای حمایتی تصریح کرد:شهرک صنعتی سلماس در تقسیمات جغرافیایی به عنوان منطقه برخوردار و توسعهیافته شناخته شده و همین موضوع باعث شده که واحدهای تولیدی مستقر در آن سالهاست از وامهای تبصرهای و تسهیلات کمبهره محروم باشند.
وی هشدار داد: عدم تخصیص زمین و نبود چشمانداز مشخص برای سرمایهگذاران، میتواند باعث خروج سرمایه از سلماس و مهاجرت فعالان صنعتی به سایر مناطق شود.
مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی سلماس همچنین خواستار نصب سردر مناسب برای این شهرک شد و گفت:در حالی که بسیاری از شهرکهای صنعتی استان دارای سردر مشخص و نمای ورودی استاندارد هستند، شهرک صنعتی سلماس هنوز فاقد این امکان است که موجب نارضایتی فعالان اقتصادی شده است.
وی مشکل فاضلاب و بوی نامطبوع ناشی از آن را از جمله چالشهای جدی زیستمحیطی این شهرک برشمرد و افزود:ایجاد یک منبع ذخیره آب برای تأمین نیاز ۱۲۰ واحد صنعتی از دیگر مطالبات مهم ماست که تاکنون محقق نشده است.
رضایی در پایان تأکید کرد:با توجه به ظرفیتهای بالقوه منطقه و انگیزه سرمایهگذاران، در صورت رفع موانع زیرساختی، شهرک صنعتی سلماس میتواند به یکی از قطبهای تولیدی شمالغرب کشور تبدیل شود.