خبرگزاری کار ایران

امضای تفاهمنامه سه جانبه وزارتخانه صنعت، صندوق توسعه ملی و خانه صنعت، معدن و تجارت

حداکثر تا ده میلیارد دلار از منابع صندوق بصورت ارزی و ریالی برای متقاضیان تسهیلات بخش خصوصی، تعاونی و بخش عمومی غیردولتی در چارچوب اساسنامه صندوق توسعه ملی تخصیص می یابد تا صرف حمایت از تولید، صادرات و سرمایه گذاری در بخش صنعت، معدن و تجارت شود.

ساری - ایلنا: جهت رفع مشکل نقدینگی واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی، تعاونی و بخش عمومی غیردولتی تفاهمنامه سه جانبه ای توسط دکتر غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت، دکتر فرزین مدیرعامل صندوق توسعه ملی و دکتر غنیمی فرد رئیس شبکه خانه های صنعت، معدن و تجارت به امضاء رسید.

به گزارش ایلنا از ساری، داریوش هندوئی نایب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در گفتگویی به تشریح مفاد این تفاهمنامه پرداخت.

وی اظهار داشت: در این تفاهمنامه آمده است؛ حداکثر تا ده میلیارد دلار از منابع صندوق بصورت ارزی و ریالی برای متقاضیان تسهیلات بخش خصوصی، تعاونی و بخش عمومی غیردولتی در چارچوب اساسنامه صندوق توسعه ملی تخصیص می یابد تا صرف حمایت از تولید، صادرات و سرمایه گذاری در بخش صنعت، معدن و تجارت گردد.

نایب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران افزود؛ در این تفاهمنامه قید شده است که منابع ارزی و ریالی مورد نیاز طرحهای معرفی شده برای واردات و خرید داخلی مواد اولیه، لوازم یدکی و ابزار کار(سرمایه در گردش) در اختیار بانکهای عامل قرار می گیرد تا در چارچوب نظام نامه ضوابط و شرایط اعطای تسهیلات ارزی و ریالی صندوق به بنگاهها اختصاص یابد.

هندویی افزود: همچنین طرفین توافق کردند منابع تخصیص یافته از صندوق برای اعطای تسهیلات به آن دسته از بنگاههای اقتصادی حوزه صنعت، معدن و تجارت اختصاص یابد که بر مبنای اولویتهایی که اعلام خواهد شد تعلق گیرد.

نایب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران به تبصره این تفاهمنامه نیز اشاره کرد و گفت: خانه صنعت، معدن و تجارت ضمن پایش مستمر وضعیت سرمایه گذاری و تولید در بنگاه اقتصادی حوزه صنعت، معدن و تجارت پیشنهادات لازم را برای تعیین اولویت های سرمایه گذاری به وزارتخانه اعلام می دارد.

اوگفت: طرفین توافق کردند در مورد پرداخت منابع صندوق برای خرید ماشین آلات تولید داخل، با طراحی ساز و کار مناسب در چارچوب نظام نامه ضوابط و شرایط اعطای تسهیلات ارزی و ریالی به سرمایه گذاران، منابع لازم را در اختیار سازندگان ماشین آلات ساخت داخل قرار دهند.

هندوئی خاطرنشان کرد؛ سایت بهین یاب که سایت مورد نظر برای ثبت نام این تسهیلات می باشد در حال راه اندازی است که امیدواریم هر چه سریعتر این کار صورت پذیرد گرچه خانه های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور جهت تسریع در کار لیستهای متقاضیان را بصورت مکتوب با یک فرمت ثابت جمع آوری می نمایند.

وی خاطر نشان ساخت: بنابراین واحدهایی که عضو رسمی بوده، ضمن مراجعه و تماس با خانه صنعت، معدن و تجارت استان و انجمنهای تخصصی وابسته تقاضای خود را در اسرع وقت ارائه نمایند.

هندوئی اضافه کرد؛ این وامها محدودیت استانی ندارد و با نظارت این تشکل در سراسر کشور تخصیص خواهد یافت و مدت زمان پرداخت آن یکساله و سود آن 16 درصد در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه از پیگیری و تصویب اعطای سرمایه ثابت به واحدهای تولیدی در آینده ای نزدیک خبر داد.

نایب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران از همه مدیران و صاحبان واحدهای تولیدی تقاضا نمود که نسبت به مصرف صحیح و علمی منابع در صورت اخذ این وام اهتمام لازم را به خرج دهند و بکمک آن تولید خود را افزایش داده و واقف باشند که این منابع در شرایط فعلی بسختی تامین شده است.

هندویی در خاتمه گفت:همچنین با پیگیریهای انجام گرفته برای تامین نقدینگی و طرحهای نیمه تمام این مبلغ از 80000 به 260000 میلیارد ریال افزایش یافته است.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز