خبرگزاری کار ایران

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران:

طرح جداسازی شهر ری از تهران حریم پایتخت را به خطر می‌اندازد

asdasd
کد خبر : ۷۵۰۲۸۲

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران تاکید کرد: طرح جداسازی شهر ری از تهران حریم پایتخت را به خطر می‌اندازد.

به گزارش ایلنا، زهرا نژادبهرام با اشاره به عملکرد شورای شهر پنجم طی بیش از یک و سال ونیم گذشته گفت: شورای پنجم حدود دو سال است که در مدیریت شهری جدید فعالیت می‌کند. در واقع از اردیبشهت ماه سال ۹۶ تا شهریور ماه همان سال که کار خود را به صورت رسمی آغاز کردیم و هم زمان با شورای شهر چهارم روزهای یکشنبه و سه‌‌شنبه ما هم جلساتی را به منظور بررسی مسائل شهری برگزار می‌کردیم.

وی با بیان اینکه اتفاقات مهمی در دوره شورای پنجم به وقوع پیوست، اظهار داشت: طی این دوره ما مجبور شدیم سه شهردار رسمی و دو سرپرست را تعیین کنیم؛ این موضوع مشکلات زیادی را با شورا همراه می‌کرد. در جریان نقل و انتقالات مدیریت شهری فرصت‌های زیادی بود که از شهر تهران دریغ شد

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه شورای شهر پنجم تا امروز بسیار پرچالش بوده است، تصریح کرد: همچنین در این دوره قانون سوم پنج ساله شهر تهران با رویکردهای جدید تدوین شد و به تصویب رسید و تا به امروز دو دوره بودجه برای شهر تهران به تصویب رسیده است.

نژادبهرام با بیان اینکه تمام هدف شورای شهر تهران این بود که بودجه‌های مصوب شده تحقق‌‌پذیر باشد، خاطرنشان کرد: حدود ۹۸ درصد از سهم ریالی بودجه ۹۷ تا به امروز محقق شده است.

وی با اشاره به اینکه مناسب سازی معابر برای زنان، کودکان، کم‌‌توانان، معلولان و همه اقشار در دستورکار شورای پنجم قرار گرفت، خاطرنشان کرد: ما احساس می‌کردیم در این حوزه کاستی‌های بسیار جدی وجود دارد و در همین زمینه ستاد مناسب‌‌سازی نیز فعال شده بود اما اقدام مناسبی از سوی این ستاد انجام نمی‌شد و در نهایت با فشار شورای شهر تهران این ستاد فعال شد.

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران با بیان اینکه هم‌‌اکنون حدود ۴۴ بوستان در شهر و چندین چشمه توالت‌های عمومی مناسب‌‌سازی شده است، ابراز داشت: ساختمان‌های شهرداری متعهد شده‌‌اند تا در هر منطقه یکی از ساختمان‌های شهرداری را مناسب سازی کنند.

نژادبهرام با بیان اینکه در شورای پنجم برای اولین بار شش زن به شورا راه پیدا کردند، عنوان کرد: این موضوع باعث می‌شد تا نگاه به مدیریت شهری با حضور نماینده‌هایی از زنان تغییر کند؛ یکی از جدی ترین انتظارات از زنان عضو شورای شهر این بود که بتوانند آثار حضور این شش زن را در ساری و جاری کردن عدالت جنسیتی در شهر ببینند. برای همین از شهردار وقت درخواست کردیم نامه‌ای را خطاب به تمام شهرداران، معاونان و رؤسای سازمان‌ها بفرستد تا براساس آن به دنبال تحقق عدالت جنسیتی و حضور ۳۰ درصدی زنان در مدیریت شهری، یک نفر از هیأت مدیره، یک مدیرکل و یک معاون از معاونان شهردار حتماً زن باشد.

وی اضافه کرد: هم‌‌اکنون یکی از معاونان شهردار و دو نفر از شهرداران مناطق را زنان تشکیل می‌دهند؛ امیدواریم با رویکرد مثبتی که حناچی نسبت به حضور زنان در شهرداری تهران دارند؛ تعداد شهرداران زن افزایش پیدا کند.

حضور شهردار تهران در هیأت دولت یکی دیگر از اتفاقات مثبت در دوره جدید بود که عضو هیات رییسه شورای شهر تهران به آن اشاره کرد و یادآور شد: وقتی شهردار تهران عضو هیأت دولت باشد اتفاقات بسیار خوبی را برای شهر رقم می‌زند و شهرداری مسائل کلان خود را می‌تواند با مجموعه دولت حل و فصل کند.

نژادبهرام با تاکید اینکه در این مدت اقدامات مناسبی در حوزه دیپلماسی انجام نشده است، بیان کرد: تهران حدود ۸.۵ میلیون نفر جمعیت در شب و ۱۲ میلیون نفر جمعیت در روز دارد که در سطح کشورهای خاورمیانه شهری به این وسعت وجود ندارد و همین موضوع امکان دیپلماسی شهری با شهرهای همسایه را به وجود می‌آورد و در عین حال باعث توسعه دیپلماسی عمومی در سطح کشور می‌شود. انتظار این است با حضور حناچی دامنه دیپلماسی شهر تهران گسترش پیدا کند.

وی محدود کردن تهران به دلایل مختلف را یکی از مشکلات مهم دانست و گفت: جدا کردن شوراهای شهر از جمله شمیران و شهر ری از تهران که در ذهن برخی از مدیران یا شهروندان است به دلیل عدم انطباق تقسیمات کشوری وزرات کشور با حوزه شوراها و شهرداری‌ها است.

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه طرح جداسازی تهران از شهر ری موضوعی است که در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است، اظهار داشت: به رغم اینکه تهران یکپارچه است اما در حوزه‌های مختلف همچنان مشکلات تعارض منافع دستگاه‌های مختلف و مناطق وجود دارد. نمونه‌های تعارض منافع هم اکنون در اسلامشهر و… دیده می‌شود که حریم شهر تهران را تحت تأثیر قرار داده است.

نژادبهرام ادامه داد: از تجاربی که در گذشته وجود داشته باید درس گرفت، جایگاه تهران باید شناخته شود و بدانیم که این شهر پایتخت سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ایران است و می‌تواند کانونی برای نشر دیپلماسی عمومی کشور باشد. تهران مجموعه‌ای از شهری ری، شمیران و… است. احساس می‌کنم ما نیازمند بازخوانی مجدد هویت تهران هستیم؛ این موضوع حاصل نمی‌شود جز اینکه مدیریت کلانشهری گونه دیگری به تهران نگاه کنند؛ به یگانگی تهران باید احترام گذاشت.

به گفته وی، سایر اعضای شورا از شب گذشته مذاکرات خود را با موافقان این طرح در شورای شهر آغاز کرده‌‌اند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز