یک مقام مسئول خبر داد؛
۳۱ هزار بازرسی از مراکز غذایی و اماکن عمومی و پلمب ۹۸ مکان متخلف
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به آغاز به کار بازرسیهای سلامت نوروزی بهداشت محیط، تاکید کرد: این بازرسیها از مراکز تهیه، توزیع و طبخ با اولویت رستورانها، قنادیها و اماکن بین راهی و اماکن عمومی با اولویت هتلها، مراکز اقامتی، پایانههای مسافربری و سرویسهای بهداشتی انجام میشود.
به گزارش ایلنا، سید رضا غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: در سومین روز (۲۲ اسفند ۹۷) آغاز بکار بازرسیهای سلامت نوروزی بهداشت محیط، ۳۱ هزار و ۴۹۴ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه، توزیع و طبخ با اولویت رستورانها، قنادیها و اماکن بین راهی و همچنین اماکن عمومی با اولویت هتلها، مراکز اقامتی، پایانههای مسافربری و سرویسهای بهداشتی انجام شد که از این تعداد ۶۹۰ مورد از اماکن بین راهی بازرسی بهداشت محیطی شده است.
وی ادامه داد: همچنین در این بازرسیهای انجام شده ۴۴۴ محل متخلف بهداشتی به مراجع قضائی معرفی شدند و ۹۸ محل متخلف بهداشتی پلمب شده که از این تعداد ۱۹ مورد مربوط به رستورانهای بین راهی بوده است.
این مقام مسئول اضافه کرد: در این بازرسیها تعداد ۲۰ هزار و ۲۶۹ مورد سنجش پرتابل انجام شده و همچنین ۲۱ هزار و ۱۷۶ مورد کلرسنجی از آب مصرفی انجام شده است.
غلامی افزود: براساس گزارش تیمهای سیار بازرسی بهداشت محیطی سراسر کشور حدود ۲۵ هزار و ۴۴۷ کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته از چرخه مصرف انسانی توسط بازرسان بهداشت محیط خارج شده است.