خبرگزاری کار ایران

نسبت به سال گذشته؛

تولید خودرو 0/34 درصد كاهش یافت

asdasd
کد خبر : ۵۳۳۳۳

از دیگر نكات مهم و حائز اهمیت در مورد تیراژ خودروهای تولید داخل می‌توان به قطع تولید خودروهای نیو مزدا3 و هیوندای اونته و افزایش تولید قابل توجه خودروهای تیبا و پژو405خراسان اشاره كرد.

در بهمن ماه 1391 مجموع خودروهای تولید شده در داخل كشور، اعم از سبك و سنگین نسبت به ماه قبل با افزایش 7/7 درصدی و در مقایسه با زمان مشابه سال قبل با كاهش 0/34 درصدی مواجه شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، طی ماه گذشته 99 درصد از حجم خودروهای تولید شده در داخل كشور مختص خودروهای سبك  اعم از سواری و وانت و 1 درصد نیز مربوط به خودروهای گروه سنگین اعم از مسافری و باری بوده است.

در این راستا در گروه خودرو های سبك در بخش سواری شاهد افزایش 1/5 درصدی تولید نسبت به ماه قبل بودیم كه از جمله عوامل اصلی در این روند صعودی مربوط به تولید مجدد خودروهای شركت مدیران خودرو (MVM110، MVM530، MVMX33) و همچنین سوزوكی گرند ویتارا  است.

از دیگر نكات مهم و حائز اهمیت در مورد تیراژ خودروهای تولید داخل می‌توان به قطع تولید خودروهای نیو مزدا3 و هیوندای اونته و افزایش تولید قابل توجه خودروهای تیبا و پژو405خراسان اشاره كرد.

به طبع افزایش تولید خودروهای سواری در بهمن ماه، تعداد خودروهای ارزشیابی شده نسبت به ماه قبل 4/2 درصد افزایش یافت بطوریكه جمعا 18 مدل خودرو مورد بازرسی قرار گرفت كه 13 مدل در سطح كیفی خیلی خوب و 5 مدل در سطح كیفی خوب قرار گرفته‌اند.

در این میان در بخش عیوب فنی و عملكردی خودروهای سواری پراید X131 و لیفان 620 بیشترین نمرات منفی را كسب كردند. از طرفی شاهد بهبود 8/6 درصدی میانگین نمره منفی نسبت به ماه قبل هستیم كه بیشترین تاثیر در این روند مربوط به خودروهای تندر90 ایران خودرو و توجوی هاچ بک است.

همچنین در بخش تزئینات و مونتاژی خودروهایMVM110 و پژو 405 بیشترین نمرات منفی را كسب كردند.

در ضمن شاهد بهبود 9/7 درصدی میانگین نمره منفی نسبت به ماه قبل هستیم كه بیشترین تغییر برای خودروی تندر90 ایران خودرو و توجوی هاچ بک است. در بخش بدنه خودروهای پراید X131 و پراید X131 پارس خودرو بیشترین نمرات منفی را كسب كردند، همچنین نسبت به ماه قبل افت 6/9 درصدی را شاهد هستیم كه بیشترین تاثیر در این روند مربوط به خودروهای تندر90 ایران خودرو و پژو پارس خراسان  است.

در بخش رنگ، خودروهای MVM530 و MVMX33  بیشترین نمرات منفی را كسب كردند، بطوریكه شاهد تنزل 8/14 درصدی نسبت به ماه قبل بودیم که خودروی توجوی هاچ بک نقش بسزایی در این روند نزولی دارد.

 ایرادات مهم و اساسی نیز روند رو به رشد 4/21 درصدی داشته كه عمدتا مربوط به خودروهای مگان و سمند است. در نهایت میانگین نمره منفی خودروهای گروه سواری دارای تنزل كیفی 7/0 درصدی بوده كه میانگین نمره منفی خودروها در قیاس با ماه قبل تغییرات قابل توجهی نداشته است.

در بخش وانت شاهد افزایش 6/25 درصدی تولید در مقایسه با ماه قبل هستیم كه بیشترین تاثیر در این روند مربوط به رشد قابل توجه تولید خودروهای وانت مزدا تک کابین و وانت دیزل زامیاد  است.

با توجه به افزایش تولید خودروهای وانت در بهمن ماه، ارزشیابی این خودروها دارای رشد 6/7 درصدی بوده بطوریكه از 5 مدل خودروی ارزشیابی شده 2 مدل در سطح كیفی خوب و 3 مدل نیز در سطح كیفی قابل قبول قرار گرفتند.

در بخش خودروهای تجاری مسافری در ماه جاری شاهد کاهش قابل توجه 5/54 درصدی تولید در مقایسه با ماه قبل هستیم كه بیشترین تاثیر در این روند مربوط به قطع تولید اتوبوس بین شهری 4212 و اتوبوس شهری 3112 و همچنین کاهش تولید اتوبوس بین شهری ولوو B9R است. به طبع این موضوع آمار ارزشیابی خودروهای تجاری مسافری نیز 8/68  درصد کاهش داشته است.

در بخش فنی و عملكردی، خودروهای این رده هیچ امتیاز منفی کسب كردند و نسبت به ماه قبل شاهد رشد 100 درصدی هستیم. در بخش تزئینات و مونتاژی اتوبوس 4212 مارال نمره منفی بیشتری را كسب کرد، بطوریكه از افت كیفی 9/7 درصدی نمره منفی نسبت به ماه قبل برخوردار هستیم. در بخش های بدنه و رنگ به ترتیب شاهد روند صعودی 2/5 و 7/2 درصدی نسبت به ماه قبل هستیم، از طرفی هم اتوبوس ولوو B9R در این دو بخش امتیازات منفی بالاتری را نسبت به اتوبوس 4212 مارال کسب كرد.

 

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز