خبرگزاری کار ایران

برگزاری نخستین نمایشگاه تابستانی دستاوردهای مشاغل خانگی در مشهد

این نمایشگاه شامل فعالیت‌های فرهنگی و هنری، صنعتی و خدماتی، فرش دستباف و رشته‌های وابسته و صنایع دستی از جمله صنایع دستی چوبی، حصیری، چرمی، فلزی، سنگی، سفال، سرامیک، کاشی سنتی، نساجی، پوشاک و بافتنی‌ها در مناطق مختلف شهر مشهد برگزار می شود.

مشهد - ایلنا: همزمان با سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اولین نمایشگاه تابستانی دستاوردهای مشاغل خانگی در مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد برگزار می‌شود.
 
به گزارش ایلنا از مشهد، حسین شادکام، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد با بیان این مطلب افزود: با عنایت به نامگذاری سال جاری، فاز سوم طرح "محله ما، محله زندگی" با عنوان اولین نمایشگاه تابستانی دستاوردهای مشاغل خانگی در مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد برگزار می شود.

وی در ادامه اظهار داشت: این طرح از 12 لغایت 20 شهریور ماه در بوستان‌های حجاب، بهشت، امت، باغ ایرانی، کوهسنگی، شاهد، ملت، نیایش، میدان احمدآباد، بین مصلی 4 و 6 و نبش چهارراه صیاد شیرازی بر‌پا می‌شود.

وی افزود: از آنجا که مشاغل خانگی در کاهش آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذار است، توسعه و ترویج مشاغل خانگی را به منظور کاهش آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی ناشی از بیکاری در فاز سوم طرح "محله ما، محله زندگی" مدنظر قرار داده‌ایم.

شادکام ادامه داد: تولیدات خانگی عاملی شده تا علاوه بر درآمدزایی، اختلافات خانوادگی نیز کاهش یابد چرا که با بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی خانواده، آسیب‌های اجتماعی کمتر خواهد شد بنابراین فرزندانی که در این خانواده ها رشد و تربیت می‌یابند، از لحاظ موقعیت اجتماعی سلامت جسمی و روحی در شرایط بهتری قرار می‌گیرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: مهمترین نقش مشاغل خانگی، جلوگیری از معضل بیکاری به خصوص در جوانان است لذا در تامین هزینه‌های زندگی و اقتصادی خانواده موثر بوده و چنین فردی خودکفا شده و سعی می‌کند از هزینه‌های بیهوده جلوگیری کند و از آنجایی که بیماری‌های روانی در یک جامعه برای افراد بیكار به معضل تبدیل شده است، راهنمایی افراد به شغل مناسب هم از مشکلات اقتصادیشان می‌کاهد و هم اعتماد به نفس آن‌ها را عمیق‌تر می‌کند و روحیه خوداتکایی در آن‌ها تقویت می‌شود.

شادکام تصریح کرد: اگر ارزش کار خانگی را دریابیم، می‌توانیم در کاهش آسیب‌های اجتماعی موثر باشیم.

وی با بیان اینکه تعداد غرفه‌های مشاغل خانگی در هر منطقه بین 30 تا 60 غرفه است، ادامه داد: این مشاغل شامل فعالیت‌های فرهنگی و هنری، صنعتی و خدماتی، فرش دستباف و رشته‌های وابسته و صنایع دستی از جمله صنایع دستی چوبی، حصیری، چرمی، فلزی، سنگی، سفال، سرامیک، کاشی سنتی، نساجی، پوشاک و بافتنی‌هاست.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز