خبرگزاری کار ایران

جام دیپلمات‌ها سرآغازی برای موفقیت و شناختن گلف

پایگاه های آموزشی گلف برای معرفی نسل جدید راه‌اندازی می‌‌شوند

asdasd
کد خبر : ۷۵۵۲۳۲

رییس هیات گلف استان تهران از برپایی حداقل 5 پایگاه آموزشی و استعدادیابی در سطح استان خبر داد.

به گزارش ایلنا، امراله کلانتری با بیان  این‌که گلف باید به ورزشی فراگیر و مردمی تبدیل شود، افزود:‌ تلاش می‌شود که ورزش گلف به صورت متوازن در سطح استان تعمیم داده شود. باوجود محدودیت در بخش اعتبارات ولی در تامین و تجهیز زمین‌های گلف احداث شده مشکلی نداریم.

رییس هیات گلف استان تهران انجام کارهای پژوهشی را در ورزش گلف ضروری دانست و گفت:‌ این رشته ورزشی می‌تواند به صورت جدی در آموزش و پرورش، دانشگاه ها و ...که از ظرفیت بالایی نیز برخوردارند شکل بگیرد.

وی گفت: این رشته ورزشی نیاز به پوست‌اندازی دارد زیرا این رشته دیگر  یک ورزش لوکس محسوب نمی‌شود و ما باید به این نکته توجه کنیم، البته خیلی از رشته‌ها گران‌تر از گلف هستند اما آن‌ها مخاطبین خاص خود را دارند. ما هزینه آموزش را رایگان کرده‌ایم و فراخوان زده‌ایم که علاقه‌مندان برای حضور در کلاس‌های آموزشی ثبت‌نام کنند. باید بگویم دیگر نگرانی‌های درباره گرانی این رشته وجود ندارد و مردم با هزینه‌ بسیار کم می‌توانند از گلف استفاده کنند.

کلانتری آینده گلف را بسیار روشن توصیف کرد و اظهار کرد: برنامه های اقتصادی، فنی و آموزشی فراوانی را برای این ورزش داریم. خوشبختانه تعامل با اهالی گلف در این مدت باعث ایجاد پیوندی عمیق و تازه میان هیات گلف و کسانی که خارج از این هیات برای سربلندی ورزش استان زحمت می کشند، ایجاد شده است .

وی تصریح کرد: متاسفانه رسانه های گروهی کمتربه این رشته توجهی می کنند و این یکی از دلایل مهمی است که این رشته علیرغم قدمت دیرینه در کشورمان برای مردم ناشناخته می باشد.

وی خاطرنشان‌کرد:‌ در کنار هم می‌توانیم کارهای ماندگاری انجام بدهیم و البته با تفاهم و همدلی که فی مابین جامعه گلف وجود دارد، این مهم محقق خواهدشد و موضوع  توسعه همگانی این ورزش جدی تر از قبل گرفته می شود. به عنوان متولی هیات گلف استان تهران، انتظارم این است باحمایت شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی، فدراسیون گلف و اداره کل ورزش و جوانان استان تهران شرایطی بوجود آید که زمینه حضور حداکثری اقشار مختلف جامعه و آنهم بدون هیچ گونه دغدغه فکری فراهم گردد.

کلانتری لزوم توجه مدیران ورزش را برای توسعه گلف ضروری عنوان کرد و اظهار داشت: ورزش گلف با قدمتی که از آن یاد شد ظرفیت پیشرفت و گسترش را در کشور دارد ولی باید حمایت شود و اگر مدیران ورزش کشور از این رشته پشتیبانی کنند مسلما گلف حرف‌های زیادی برای گفتن در ورزش ایران خواهد داشت.

رئیس هیات گلف تهران در ادامه افزود: استعدادیابی های مناسبی را در این زمینه انجام  خواهیم داد تا بتوانیم قهرمان پروری کنیم. فرآیند استعدادیابی علمی را در نظر گرفته ایم و فکر می کنم در آینده ای کوتاه مدت بتوانیم قهرمانان زیادی را معرفی کنیم. البته هدف و راهبرد هیات گلف استان تهران بتواند در آینده ای نه چندان دور حداقل 5پایگاه آموزشی و استعدادیابی در سطح استان و با استفاده از فضای موجود و همچنین تعامل با شهرداری ها و ادارات کل آموزش و پرورش اقدام کند.

کلانتری در ادامه  با بیان این‌که بدون شک توسعه همه جانبه رشته گلف بدون همکاری و تعامل آموزش و پرورش امکان‌پذیر نیست، اظهارکرد: باتوجه به این‌که برخی از رشته‌های ورزشی در دستور کار آموزش و پرورش قرار گرفته است، می‌طلبد رشته گلف نیز جزو رشته‌های ورزشی پایه مدارس قرار گیرد که این مهم به توسعه گلف استان نیز بسیار کمک خواهد کرد.امیدوارم با حمایت های مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران بتوانیم در سال ۹8 جزو هیئت های برتر کشور قرار بگیریم.

وی در پاسخ به این سوال به نظر می رسد آنطور که شایسته است این ورزش در مرکز کشور معرفی نشده است. قبول دارید؟اظهار داشت: بله، یکی از علت هایی که رغبتی برای شناسایی بیشتر این ورزش در استان نداشته ایم به تهیه تجهیزات آن برمی گردد. تجهیزات گلف در فروشگاه های ورزشی به سختی پیدا می شود و ما با توجه به بودجه ای که در اختیار داریم باید در تهران به دنبال تجهیزات دسته دوم باشیم. از سویی تجهیزاتی که فدراسیون در اختیار ما قرار می دهد محدود است و ما نمی توانیم تبلیغات بیشتری داشته باشیم.

وی مشکل اصلی این رشته را در کشور نبود زیرساخت مناسب دانست و گفت: برای این که بتوانیم در مسیر پیشرفت گام برداریم ابتدا باید زیرساخت لازم را در اختیار داشته باشیم در غیر این صورت نمی توان گام های موثری برداشت.

کلانتری افزود: برای اینکه بتوانیم بخش خصوصی را وارد رشته گلف کنیم ابتدا باید در بین سرمایه گذاران ایجاد انگیزه کرد سپس از این طریق کمبود زیرساخت های خود را برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از سفرا و دیپلمات‌ها در دنیا و بویژه کشورمان به گلف علاقه‌مندند، تصریح کرد: در تهران بیش از 100 تن از دیپلمات‌ها و وابستگان تجاری – بازرگانی به تمرین گلف می‌پردازند که این می‌تواند یک بستر و ظرفیت مناسب برای تبادل فنی و مبادلات ورزشی و سیاسی میان ایران و کشورهای دیگر باشد.در همین زمینه فدراسیون گلف کشور برای اولین بار اقدام به برگزاری مسابقات جام دیپلمات ها در تهران کرد که این می تواند جهشی به سوی بالا باشد. امروزه در بحث ارزیابی توسعه یافتگی ورزش کشورها یکی از ملاک‌های اساسی میزان توسعه ورزش گلف است. همانطور که امروزه در اروپا و سایر کشورهای پیشرفته ورزش گلف به سمت همگانی شدن حرکت می‌کند.انتظار این است که وزارت ورزش و جوانان نگاه ویژه ای به این ورزش داشته باشد و مشکل نداشتن زمین اختصاصی را با تدبیر حل کند.

کلانتری در پایان تاکید کرد: همین زمین گلف مجموعه انقلاب را می‌توان مجددا طراحی کرد و با 18 میدان مجددا استاندارد شود اما هزینه بالایی دارد و در فضای فعلی کشور کمتر سرمایه‌گذاری ورود می‌کند. تلاش می کنیم گلف را بیشتر معرفی کنیم و وظیفه اجتماعی خود می‌دانیم که فضا برای حضور و دسترسی علاقه مندان به گلف فراهم کنیم. فضای آموزش همگانی گلف را فعال می‌کنیم و هر کسی علاقه داشت احساس نکند این رشته، رشته ثروتمندان است و مردم عادی به آن دسترسی ندارند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز