خبرگزاری کار ایران

نایب رییس انجمن تهیه‌کنندگان مستقل مطرح کرد:

اعتراض تهیه‌کنندگان به نمایش فیلم‌های جشنواره فیلم فجر برای صداوسیما، شهرداری و فارابی

asdasd
کد خبر : ۷۳۰۲۱۰

نایب رییس انجمن تهیه‌کنندگان مستقل سینما می‌گوید: قرارداد نمایش فیلم‌های جشنواره فیلم فجر در استان‌ها ترکمنچای بود.

 به گزارش خبرنگار ایلنا، منیژه حکمت (نایب رییس انجمن تهیه‌کنندگان مستقل سینمای ایران) با اشاره به روند برگزاری جشنواره فیلم فجر گفت: علیرغم گذشت 37 سال از عمر جشنواره فیلم فجر، متاسفانه این جشنواره فاقد شورای سیاست‌گذاری بلندمدت است. هر سال جمعی به عنوان شورای سیاست‌گذاری معرفی می‌شوند و سال بعد جماعتی دیگر.

 وی ادامه داد: هیات مدیره انجمن طی مباحث کارشناسی خود، پیشنهاد می‌کند که شورای سیاست‌گذاری با حضوری حداقل 5 ساله انتخاب شود و این شورا دبیر جشنواره را معرفی کند. در این شکل شورای برگزاری به مردم باید پاسخگو و دبیر جشنواره نیز ضمن اینکه می‌تواند بلندمدت برنامه‌ریزی کند باید به شورای برگزاری جوابگو باشد و نه اینکه در هر زمان تصمیمی اتخاذ کند که عملاً به اعتبار جشنواره لطمه اساسی وارد سازد.

حکمت در ادامه افزود: بر اساس گزارش ارائه شده به هیات مدیره، امسال فقط یک میلیارد و ششصد میلیون تومان برای برگزاری جشنواره استانی آنهم در 33 مرکز جهت صاحبان فیلم در نظر گرفته شده بود. با توجه به اینکه در جشنواره سی و دوم یعنی سال 1392 این مبلغ 3 میلیارد تومان بود، قاعدأ با توجه به تورم باید به حداقل ده میلیارد تومان افزایش می‌یافت. متاسفانه این مهم از سوی مسئولان به سرپرستی معاونت سینمایی دکتر انتظامی منتقل نشده و طی عملیاتی و علیرغم مخالفت برخی از اعضا، قرار داد غیرمعقولی منعقد شد. البته تهیه‌کنندگان سینمای ایران باتوجه به چهل سالگی انقلاب اسلامی بدون این مبلغ اندک هم به گمان ما آماده همکاری بودند.

وی افزود: انتظار داریم در سالهای آینده این نقض توسط دکتر انتظامی رفع شود. ضمن اینکه در برخی موارد گفته بودند که اگر بودجه اضافه شود. از پرداختی به خانه سینما کم می‌شود که قطعاً سخن ناحق و روش بسیار مردودی است.

نایب رییس هیات مدیره انجمن تهیه‌کنندگان مستقل سینمای ایران افزود: متاسفانه در برخی موارد حتی این قرار داد ترکمنچای هم به درستی اجرا نشد به‌طور نمونه درحالیکه طی تفاهم‌نامه برای هر استان حداکثر 13 فیلم در نظر گرفته بودند، برخلاف قرارداد 27 فیلم به مشهد اختصاص یافت.

وی افزود: در تهران هم بدون هماهنگی با نمایندگان شورایعالی برای بنیاد سینمایی فارابی، تلویزیون، شهرداری و....... نمایش فیلم گذاشته شد که اقدامی ضد صنفی بود. به‌طور مثال با نمایش فیلم‌های تهیه‌کنندگان هزینه اجاره برج میلاد پرداخت شد و امثال این قبیل اقدامات که البته زیان آن متوجه تهیه‌کنندگان است.

حکمت افزود: البته اشاره کنم که هیات مدیره انجمن از پرداخت وجوه فروش فیلم‌ها در تهران به تهیه‌کنندگان استقبال کرد و آن را اقدامی منطقی و قابل تحسین دانست. اما، افزایش تعداد سالن‌ها و سانس‌های نمایش فیلم و بخصوص سانس‌های پردیس‌ها اقدامی غیرمعقول بود و به روایتی آتش زدن به اموال تهیه‌کنندگان که قطعاً در نمایش عمومی فیلم‌ها تأثیر منفی خواهد داشت.

نایب رییس هیات مدیره انجمن تهیه‌کنندگان مستقل در پایان اظهار امیدواری کرد که معاونت سینمایی و سرپرست کنونی سازمان سینمایی با دقت نظر و برنامه‌ریزی‌های که از ایشان انتظار می‌رود، به برگزاری باری به هر جهت جشنواره ملی فیلم فجر خاتمه داده و جشنواره بتواند با سیاست‌های دائمی، شورای برگزاری دائمی و دبیر دائمی از شکل کنونی و تا حدی رقت‌انگیز خلاص شود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز