خبرگزاری کار ایران

علیرضا رشیدیان:

عربستان باید تضمین بدهد/ نداشتن سفارت و کنسولگری فعال در دست پیگیری است

asdasd
کد خبر : ۷۹۹۲۱۷

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: عربستان باید تضمین بدهد که عزت، شرافت، امنیت و آرامش زائران ایرانی را در سفر عمره تامین می‌کند.

به گزارش ایلنا، علیرضا رشیدیان در گردهمایی فرهیختگان و اساتید دانشگاه‌ها در شهر مکه مکرمه افزود: استفاده از نظرات نخبگان و اصحاب اندیشه و صاحب‌نظران، موجب دوام و بقای حکومت‌ها در طول تاریخ است. هر چه زمینه و ظرفیت بیشتری برای این کار فراهم شود، نتایج آن برای کشور و نظام ما و حتی جامعه اسلامی بیشتر خواهد بود.

وی در ادامه اظهار کرد: حج نقطه وحدت، محبت، ارتباط و تعامل میان مسلمانان کشورهای مختلف است و باید با تقویت تعاملات دراین زمینه، به رفع شبهات نسبت به ایران و شیعیان کمک کنیم و این زمان فرصت خوبی برای فراهم کردن این پیوندهاست.

رشیدیان همچنین حج را فرصت بازسازی و احیای درونی فرد دانست و ابراز امیدواری کرد: زائران ایرانی برای بازگشت هر چه بیشتر به ارزش‌های معنوی و اخلاقی در جامعه تلاش کنند.

رییس سازمان حج و زیارت در ادامه با بیان اینکه ۲۲ کارگروه تخصصی، آسیب‌شناسی حج را در حوزه های مختلف انجام می‌دهند، به برخی پرسش‌ها درباره برنامه غذایی، وضعیت هتل‌ها و دیگر مسایل اجرایی حوزه حج پاسخ داد.

وی با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمات از جمله تلاش‌ها در این آسیب‌شناسی بوده و هست، افزود: در این راستا تلاش‌های خوبی برای امسال انجام شد و برنامه ریزی‌ها بر آن است تا سال آینده نسبت به رفع ضعف‌ها و مشکلات موجود و بهبود امور و تقویت قوت‌ها تلاش‌های وسیع‌تری صورت گیرد.

رشیدیان همچنین در واکنش به مباحثی که در زمینه کمبود فضا و مشکلاتی در زمینه وضعیت سرویس‌های بهداشتی در سرزمین منا هم گفت: در تلاشیم طرف سعودی را متقاعد سازیم اجازه دهد با توسعه فضا در دو طبقه این مشکل مرتفع شود.

وی درباره برقراری سفر عمره نیز گفت: عربستان باید تضمین بدهد که عزت، شرافت، امنیت و آرامش زائران ایرانی را در سفر عمره تامین می‌کند. همچنین از جمله مباحث جدی در این قضیه با توجه به نداشتن سفارت و کنسولگری فعال در عربستان؛ در دست پیگیری است، فراهم شدن حمایت حقوقی و کنسولی از زائران ایرانی است که باید محقق شود.

رشیدیان همچنین از خدمات ارایه شده در حوزه بهداشتی و درمانی طی حج امسال به زائران ایرانی قدردانی کرد و گفت: امسال تلاش کردیم از ظرفیت‌های درمانی مراکز ایرانی و عربستان توامان در خدمت به حجاج ایرانی استفاده کنیم و اکثریت حجاج از خدمات پزشکی راضی هستند.

در این نشست که نزدیک به سه ساعت بطول انجامید و حدود ۳۰۰ تن از اساتید دانشگاه در آن حضور داشتند، ۲۵ تن از شرکت کنندگان به صورت حضوری دیدگاه‌های خود را در باره نحوه برگزاری حج امسال ارایه کردند و شماری نیز به صورت مکتوب نظرات خوو را ارائه کردند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز