کد خبر: 606919 A

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران اعلام کرد:

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران،گفت: 924 هزار و 600 نفرگردشگر و مسافر در مازندران اقامت کردند.

به گزارش ایلنا، بهروز کشاورز در ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار داشت: این تعداد مسافر و گردشگر از ابتدای طرح نوروزی تا چهارم فروردین مازندران را مقصد سفر خود انتخاب کردند.

وی با بیان اینکه از ابتدای طرح نوروز تاکنون ، 2هزار و 537  بازدید از واحدهای اقامتی، پذیرایی، دفاتر، صنوف عرضه مواد غذایی،مراکزبهداشتی درمانی و حمل و نقل صورت گرفته است،ادامه داد: 65 مورد تشویق ازتاسیسات گردشگری، اقامتی،پذیرایی،دفاتر مسافرتی و صنوف عرضه مواد غذایی انجام شد.

سرپرست میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: 64 مورد تذکرواخطار کتبی به تاسیسات گردشگری، اقامتی،پذیرایی،دفاتر مسافرتی و صنوف عرضه مواد غذایی داده شد.

وی افزود: در همین مدت 334 هزار و 579گردشگر و مسافر نوروزی از اماکن مذهبی و متبرکه مازندران بازدید کردند.

کشاورز شمار بازدید از نظارت انجام شده از کلیه صنوف توسط کمیته نطارت و تنطیم بازار را سه هزار و 501 نفر اعلام کرد و گفت: 723 تن پرتقال و سیب در استان توزیع شد.

وی ادامه داد: از ابتدای طرح نوروزی تا چهارم فروردین 25 تن گوشت قرمز و 49 تن گوشت سفید در مازندران توزیع شد.

کشاورزبا اعلام اینکه 23 مورد اماکن بهداشتی از ابتدای طرح نوروزی تا پایان روز گذشته تعطیل شد، افزود: در همین مدت 4 هزار و 908 کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.

 

حمل و نقل صنایع دستی و گردشگری گردشگری گوشت قرمز مسافران نوروزی
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر