خبرگزاری کار ایران

دستغیب در جلسه بررسی عملکرد شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مطرح کرد؛

لزوم ایجاد مشوق های خاص برای توسعه سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی

لزوم ایجاد مشوق های خاص برای توسعه سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی
کد خبر : ۱۴۸۱۴۹۴

رئیس و اعضای هیات مدیره شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، با حضور در دیوان محاسبات کشور، گزارشی از فعالیت های این شرکت ارائه و راهکارهای حمایتی دیوان محاسبات کشور را دریافت کردند.

به گزارش ایلنا، در این جلسه که با حضور رئیس کل، دادستان، معاونین فنی و حسابرسی، معاون حقوقی، تفریغ بودجه و امور مجلس، جمعی از حسابرسان کل و مدیران کل دیوان محاسبات و همچنین رئیس و اعضای هیات مدیره شرکت خدمات حمایتی کشاورزی همراه بود، دکتر دستغیب با بیان اینکه هرگونه هزینه در بخش کشاورزی سرمایه گذاری است و این سرمایه گذاری از اهمیت خاصی برخوردار است، گفت: در حوزه کشاورزی باید سرمایه گذاری و مشوق های خاصی در نظر گرفته شود تا توسعه این بخش را به دنبال داشته باشد.

وی ارائه راهکارهای تشویقی برای جلوگیری از ریزدانه شدن اراضی کشاورزی و ارائه گزارش های کامل و دقیق برای تصمیم گیران را مورد تاکید قرار داد و افزود: اقدامات این شرکت در راستای انضباط مالی با ایجاد سامانه های الکترونیکی بسیار خوب بوده است و دولت و مجلس نیز باید سیاست های تشویقی برای توسعه کشاورزی و قوانین لازم برای کوچک نشدن زمین های کشاورزی را مدنظر داشته باشد.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با اشاره به اینکه واگذاری این شرکت، زمان و آموزش های لازم را می طلبد، گفت: واگذاری این گونه شرکت ها نباید در اولویت قرار بگیرد تا اتکا به واردات برداشته شود و بهای تمام شده کالاها با اصلاح قیمت ها کارسازی شود.

در ادامه جلسه، علی کامیار دادستان دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه بخش کشاورزی نیاز به حمایت بخش های مختلف جامعه دارد چرا که معیشت مردم به آن وابسته است، آمادگی این نهاد نظارتی را برای کمک به این بخش اعلام کرد و اقدامات شرکت خدمات حمایتی کشاورزی را قابل توجه دانست.

همچنین در این جلسه، برزوزاده معاون امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات کشور نکاتی در خصوص لزوم ارائه مدارک سند تحول دولت، انتخاب کارپرداز از بین نیروهای رسمی شرکت، استفاده از تنخواه کارت در پرداخت ها، اعلام وضعیت حساب های شرکت و اعلام میزان مطالبات و ابلاغ ها و تخصیص ها و ... را بیان کرد.

در ابتدای جلسه، گزارشی از وضعیت عملکردی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ارائه شد که بر مبنای این گزارش این شرکت مسئولیت تامین، تهیه و توزیع نهاده ها و ماشین آلات کشاورزی را در گستره سراسر کشور بر عهده دارد. کلیه مراحل خرید و ثبت سفارش و توزیع کودها و سموم کشاورزی از طریق مناقصه و سامانه ها انجام می گیرد. بر اساس این گزارش، شرکت ۳۰ همت یارانه در سال ۱۴۰۱ دریافت و۳۰ پروژه خودکفایی نیز برای گسترش تولید و تامین کود و سموم کشاورزی تعریف کرده که ۱۰ مورد از این پروژه ها به بهره برداری رسیده است.

در خاتمه این جلسه، رئیس و اعضای هیات مدیره شرکت به ارائه نکته نظرات خود پرداختند که موضوعاتی از قبیل کوچک شدن اراضی کشاورزی و معیشتی شدن کشاورزی و در پی آن کاهش محصولات کشاورزی، نداشتن مجوز استخدام نیروی کار جدید، کم بودن مشوق های حوزه کشاورزی و... مطرح و راهکارهای لازم ارائه شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز