کد خبر: 796872 A

​دانشمندان آمریکایی غذاهایی را که خطر ابتلا به سرطان پوست را پائین می آورند، معرفی کردند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از نشریه فوکوس، غذاهای غنی از لحاظ داشتن ویتامین آ خطر ابتلا به کارسینوما، نوع رایجی از سرطان پوست  را کاهش می دهند.

ثمربخشی ویتامین آ در جریان مطالعات دانشمندان روی 121700 نفر زن و 51529 نفر مرد که به ترتیب طی 28 و 26 سال تحت نظارت قرار داشتند ، ثابت شد. معلوم شد مصرف میوه جات و سبزیجات غنی از لحاظ ویتامین آ از جمله کلم، هویج و سیب زمینی شیرین احتمال ابتلا به سرطان پوست را در بین این افراد را در مقایسه با احتمال ابتلای دیگر مردم به این بیماری وحشتناک به میزان 17% کاهش داده است.

دانشمندان متذکر شدند که کشیدن سیگار یا علاقه بیش از حد به گرفتن حمام آفتاب از جمله عواملی است که می تواند باعث ابتلا به سرطان پوست شوند.

ابتلا به سرطان پوست خطر ابتلا به سرطان سرطان ویتامین
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر