کد خبر: 730572 A

​غداهای اماده، برنج سفید، نوشابه و ... سرطان زا هستند.

به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک 4 فوریه، به منظور آگاه سازی مردم روز جهانی سرطان تعیین شده است. 

یک سوم از سرطان ها قابل پیشگیری هستند. در اینجا به چهار دسته غذا که خودداری از آنها در سلامت کل و در پیشگیری از سرطان مهم هستند، اشاره می کنیم:

غذاهای بسته بندی

غذاهای بسته بندی آماده برای خوردن آنتی اکسیدان کمی در خود دارند. چرا که آنتی اکسیدان در میوه ها و سیزیجات تازه یافت می شوند که رادیکال های آزاد در بدن را خنثی می کند. 

غذاهایی که با روغن مانده و دوباره داغ شده درست شده اند

این غذاها حاوی رادیکال های آزاد زیادی هستند که باید آنها را کاملاً از رژیم غذایی حذف کرد. رادیکال های آزاد موجب استرس اکسیداتیو می شوند که به بدن در سطح مولکولی و سلولی آسیب می زند. 

گوشت قرمز

مطالعات زیادی نشان داده است که مصرف زیاد گوشت قرمز یکی از عوامل ابتلا به سرطان است. آهن حیوانی در گوشت قرمز می تواند موجب تولید ترکیباتی در بدن شود که به سلول ها صدمه وارد کرده و منجر به سرطان شود. 

کربوهیدرات بد

غذاهایی که شاخص گلوکز بالا دارند به برخی از سرطان ها ربط داده شده اند. بهتر است از مصرف آرد سفید، برنج سفید، نوشابه، و آب میوه های شیرین خودداری کرد. 

پی اچ اسیدی

بنابه چندین مطالعه، اسیدی بودن خون خطر ابتلا به سرطان را بالا می برد. افزایش مصرف میوه و سبزیجات تازه در رژیم غذایی و کاهش گوشت و لبنیات کمک به پائین آوردن اسید خون می کند.

در پایان کم کردن یا حذف مشروبات الکلی، و ترک سیگار از توصیه های کارشناسان برای پیشگیری از بروز سرطان هستند.

استرس برنج سرطان لبنیات نوشابه
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر