کد خبر: 707860 A

​برخی مواد خوراکی می‌توانند سطح کلسترول را پایین نگه دارند، از اینرو افزودن آن‌ها به رژیم غذایی می‌تواند در کاهش کلسترول مثمرثمر باشد.

مهر: گردو حاوی چربی اشباع نشده سالم است که به کاهش کلسترول بد LDL کمک می‌کند. بادام، فندق و پسته هم چنین خواصی دارند.

لوبیا و جو هم فیبر محلول دارند که به کاهش کلسترول کمک می‌کند. کارشناسان استفاده از این دو را به جای گوشت در وعده ناهار و شام توصیه می‌کنند.

آووکادو هم سرشار از اسید‌های چرب مونواشباع نشده است و می‌تواند به کاهش LDL کمک کند.

بسیاری از مواد خوراکی گیاهی به طورطبیعی حاوی استرول‌ها و استانول‌ها هستند، موادی که با کلسترول مقابله می‌کنند.

مصرف ۲ تا ۳ گرم استرول و استانول در روز می‌تواند ۱۰ تا ۱۵ درصد به کاهش LDL کمک کرده و ریسک بیماری قلبی را تا ۲۰ درصد کاهش دهد.

مواد خوراکی سرشار از چربی‌های اشباع، نظیر گوشت قرمز و کره، هم بسیار موجب افزایش کلسترول می‌شوند.

بیماری قلبی رژیم غذایی گوشت گوشت قرمز مواد خوراکی
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر