کد خبر: 682674 A

سبزه گندمی که از آن برای تزیین سفره هفت سین استفاده می‌شود خواصی فراوان دارد که هرکسی از آن اطلاع ندارد.

به گزارش ایلنا، سبزه گندم همان سبزه‌های زیبا و چشم نوازی است که هرساله در ایام عید نوروز بر سفره‌های ما  قرار دارد و ما آن را در ۱۳ بدر با بی مهری تمام به کوچه و خیابان پرتاب می‌کنیم!

غافل از آنکه این سبزه‌های زیبا خاصیت‌های خارق العاده‌ای را در خود پنهان کرده‌اند، خواصی که حتی در آب آن‌ها نیز یافت می‌شود.

سبزه گندم

سبزه گندم را که بیشتر برای تزیین سفره هفت سین تهیه می‌کنیم یک داروی معجزه آساست و به تنهایی می‌تواند ده‌ها مشکل جسمی را برطرف کند.

بهترین روش استفاده از آن تهیه آب سبزه گندم است.

آب علف گندم که سرشار از کلروفیل است خاصیت درمانی بالایی دارد و هزاران سال است که در سراسر دنیا از آن استفاده می‌شود.

طرز تهیه آب سبزه گندم

برای تهیه این نوشیدنی، سبزه‌های گندم خود را درون دستگاه آب میوه گیری ریخته و با نوشیدن آب آن از خواص فراوان آن بهره ببرید.

سبزه گندم حاوی ۷۰ درصد کلروفیل بوده که دارا بودن این خاصیت به تنهایی باعث شده است تا این ماده غذایی به غذای فوق العاده‌ای تبدیل شود.

سبزه گندم غذای کاملی بوده و سرشار از ویتامین‌های C.، E.، K. و B. کمپلکس (شامل B۱۲) است. در بخش مواد معدنی سرشار از کلسیم، کبالت، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، پروتئین، سدیم، سولفور و روی است.

این گیاه سحرآمیز لیست طولانی از آمینو اسید‌ها را در خود جای داده است (حدود ۱۷ آمینو اسید و ۸۰ آنزیم شناخته شده).

بهترین روش دست یافتن به خواص فراوان این ماده غذایی، روش آبگیری آن است. مصرف حدود ۵۰ گرم از این نوشیدنی انرژی کل روز شما را تامین می‌کند.

خواص آب سبزه گندم

 از بروز بیماری آلزایمر پیشگیری می‌کند

نوشیدن منظم آن به طور قابل توجهی از ابتلای فرد به بیماری آلزایمر و دیگر مشکلات ذهنی پیشگیری می‌کند.

برای درمان کم خونی توصیه می‌شود

این ماده غذایی از آن جا که حاوی مقدار فراوانی آهن است خون ساز است و تعداد گلبول‌های قرمز را نیز افزایش می‌دهد. با مصرف این نوشیدنی گلبول‌های قرمز در بدن شما بازسازی شده و فعالیت خود را دوباره از سر می‌گیرند و اکسیژن تازه را برای سطح بدن فراهم می‌کنند.

خاصیت ضد التهابی دارد

این نوشیدنی با داشتن خواص قلیایی، برای افرادی که از بیماری‌های التهابی مانند استئو آرتریت و آرتریت روماتوئید رنج می‌برند، ماده غذایی مطلوبی محسوب می‌شود.

 حاوی آنتی اکسیدان است

این نوشیدنی حاوی مقدار فراوانی آنتی اکسیدان است و آنتی اکسیدان‌ها با خنثی سازی رادیکال‌های آزاد فرآیند اکسیداسیون را متوقف می‌کنند.

با مصرف این نوشیدنی سبز از آلاینده‌های هوا مانند منو اکسید کربن و دود سیگار کمتر آسیب می‌بینید.

بوی بد دهان و بدن را از بین می‌برد

این ماده غذایی با سم زدایی سیستم لنفاوی، معده و روده، کمک خوبی برای کاهش و حذف بوی بد دهان و بدن محسوب می‌شود.

حاوی پروتئین است

نوشیدنی سبزه گندم، حاوی لیست طولانی از آمینو اسید‌ها است که آجر‌های ساختمان پروتئین را در بدن تشکیل می‌دهند.

طبق گزارشات، این نوشیدنی سبز دارای ۵۰ درصد پروتئین است که این مقدار سه برابر پروتئین موجود در گوشت قرمز است؛ پس سعی کنید این نوشیدنی فوق العاده را در برنامه روزانه غذایی خود جای دهید.

 با سرطان مبارزه می‌کند

با داشتن مقدار عالی کلروفیل و بتاکاروتن در پیشگیری و مبارزه با سرطان موثر است.

ترکیبات متنوع موجود در این گیاه سبز، عوامل موثر و قوی آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی هستند.

طبق بررسی‌ها مصرف این نوشیدنی تا ۴۰ درصد خطر پیشرفت سرطان را کاهش می‌دهد.

 برای دیابتی‌ها مفید است

این نوشیدنی با قابلیت تنظیم سطح قند خون، ماده غذایی مفیدی برای مبتلایان به دیابت محسوب می‌شود.

برای کاهش فشار خون بالا مفید است

ترکیبات پروتئینی موجود در کلروفیل با کیفیت بالا نقش مهم و موثری در کاهش فشار خون بالا ایفا می‌کنند.

 برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است

مصرف منظم ۲-۴ قاشق سوپ خوری از این نوشیدنی کمک خوبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد بود.

 برای پیشگیری از پوسیدگی دندان مفید است

برای پیشگیری از پوسیدگی و تسکین درد دندان و نیز پیشگیری از خونریزی لثه و پیوره مصرف این نوشیدنی توصیه می‌شود.

موجب تناسب اندام می‌شود

از آن جا که این نوشیدنی حاوی مواد مغذی، مفید و فراوانی است از ولع در خوردن غذا و پرخوری پیشگیری کرده که به نوبه خود در کاهش وزن مفید است.

هشدار درباره مصرف سبزه گندم

اگر شما از جمله افرادی هستید که نسبت به خوردن گندم آلرژی دارند، مصرف این نوشیدنی را از مقدار کم (یک قاشق چایخوری در روز) شروع کنید و در صورت بروز آلرژی از مصرف آن خودداری کنید.

از  آنجایی که سبزه گندم مانند تمیزکننده قوی داخل بدن عمل می‌کند ممکن است با مصرف آن دچار حالت تهوع شوید.

این واکنش به دلیل آزاد شدن توکسین‌های بدن رخ می‌دهد. بهتر است در ابتدا با میزان اندک حدود ۳۰ میلی لیتر شروع کرده و به تدریج آن را به ۴ برابر دوز اولیه برسانید.

توجه داشته باشید که آب سبزه گندم به سرعت می‌ترشد بنابراین لازم است تا ۱۵ دقیقه بعد از آب گیری حتماً مصرف شود. اما سبزه خرد شده را می‌توانید به مدت یک تا دو هفته در یخچال و داخل یک کیسه مناسب سبزی نگهداری کنید.

منبع‌: باشگاه خبرنگاران

ایام عید نوروز درمان سفره هفت سین قند گندم
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر