کد خبر: 681534 A

در حالت ترش کردگی میزان اسید معده افزایش می‌یابد و با مصرف یک سری مواد خوراکی از سوزش معده کاهش میابد.

به گزارش ایلنا، ترش کردن معده یا سوزش معده زمانی بروز می کند که غدد گوارشی در معده اسید زیادی ترشح می‌کنند و وقتی مقدار آن از حد معمول بیشتر شود، احساس سوزش سردل ایجاد شده که با مصرف غذاهای ادویه‌دار تشدید می‌شود.

کارشناسان برای پیشگیری از این حالت مصرف چند مواد خوراکی را توصیه می کنند.

موز

موز
موز یک پادزهر طبیعی و موثر در مقابله با ترش کردن معده است. این میوه به دلیل میزان بالای پتاسیم به تسکین علائم اسیدی شدن معده کمک می‌کند. پتاسیم موجود در موز پوشش معده را به تولید مخاطی تحریک کرده که موجب کاهش میزان PH در بدن می‌شوند.

آب نارگیل

آب نارگیل
آب نارگیل به عنوان درمان طبیعی در مقابله با اسیدی شدن معده عمل می‌کند. این نوشیدنی طبیعی به حفظ میزان عادی pH بدن کمک کرده و در نتیجه مانع از اسیدی شدن معده می‌شود. همچنین به دفع سموم بدن کمک کرده و در نتیجه عامل تسکین دهنده سریع اسیدی شدن معده است.

شیر

شیر سرد
شیر سرد، مایع طبیعی موثری در پیشگیری از ترشح اسید در معده است. شیر سرد با جذب اسید اضافی موجود در معده، موجب تسکین سوزش معده به دلیل اسیدی شدن می شود. برای مقابله با اسیدی شدن معده، بهتر است شیر سرد بدون هیچ افزودنی نظیر شکر مصرف شود.

دوغ

کشک/ آب دوغ
علاوه بر شیر، محصولات لبنی دیگر نظیر دوغ و کشک هم برای تسکین این مشکل مفید هستند. این محصولات با خنک کردن معده و کاهش سوزش و ناراحتی با احساس سوزش ناشی از اسیدی شدن مقابله می کنند.
ملون

ملون
ملون، به عنوان گونه‌ای از خربزه، سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر بوده که نقش مهمی در مقابله با علائم اسیدی شدن معده ایفاء می‌کند. این میوه دارای اثر تسکین دهنده بر سیستم گوارش از طریق کاهش میزان pH در معده است.

آب

آب گرم
نوشیدن آب گرم در صورت ترش کردن معده مفید است. آب گرم به عنوان یک عامل سم زدا طبیعی عمل کرده که سموم مختلف را از بدن دفع و به کاهش میزان اسید داخل معده کمک می‌کند.

منبع: صداوسیما

پوشش شکر شیر موز مواد خوراکی
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر