کد خبر: 638342 A

محققان طب سنتی توصیه می‌کنند؛

محققان طب سنتی جایگزین ترخون بجای نمک در غذا را توصیه می‌کنند.

به گزارش ایلنا، پزشکان مصرف زیاد نمک را برای افراد ممنوع کرده‌اند چرا که فشار خون، ریسک حملات قلبی و سکته مغزی را در فرد افزایش می‌دهد .

محققان طب سنتی پیشنهاد می‌کنند برای طعم دار کردن غذا از برخی گیاهان استفاده کرد، یکی از این گیاهان ترخون است، به جای استفاده از نمک ترخون خشک را بسایید و در غذا بریزید چرا که هم طعم نمک را احساس می‌کنید و هم فشار خون را تنظیم می‌کند و هم چاقی ایجاد شده در اثر تجمع آب در بافت‌های بدن را برطرف می‌کند.

منبع: رکنا
 
 

چاقی سکته مغزی طب سنتی فشار خون نمک
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر