شرایط ویژه برای ثبت و فعالیت شرکتهای دانش بنیان کشاورزی
معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست گفت: علی رغم پتانسیل بالایی که در حوزه غذا و کشاورزی وجود دارد، تعداد شرکتهای دانش بنیان این حوزه زیاد نیست و باید طی یک برنامه فشرده کمک کرد که این شرکت ها توسعه پیدا کنند.

به گزارش ایلنا جواد مشایخ در مراسم افتتاحیه دومین رویداد فناوری های نوین کشاورزی گفت: بر این اساس یک بازنگری در ارزیابی شرکتهای دانش بنیان کشاورزی صورت گرفته و باعث شده که ثبت این شرکتها با شرایط سهل گیرانه تری مواجه باشد و تسهیلات ویژه برای آنها در نظر گرفته شود.
وی در ادامه گفت: یکی از ابتکار عمل ها در دوره جدید، شکل دهی به ستادهای درون بخشی شده است و در این دوره توجه ویژه به ۱۲_۱۰ حوزه از بخشهای مهم اقتصادی داشته ایم که کشاورزی و غذا یکی از مهمترین آنها به شمار می رود؛ ستادهای دانش بنیان بخشی ایجاد شدند تا نقش شرکتهای دانش بنیان در تمام زمینه های اقتصادی گسترش یابد.
مشایخ افزود: ستاد دانش بنیان غذا و کشاورزی معاونت توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در همین راستا ایجاد شده است.
معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه عنوان کرد: یکی از چالشهای اصلی شرکتهای دانش بنیان، دسترسی به بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکتهای دانش بنیان و فناورانه اشت که در بخش کشاورزی، بازارهای بالفعل فراوانی وجود دارد و در ادامه راه این شرکتها می توانند به بازارهای صادراتی نیز فکر کنند.
مشایخ گفت: دولت باید فضا را برای نقش آفرینی شرکتهای خصوصی فراهم کند و از ابزارها و امکاناتی که در اختیار است، برای این منظور استفاده شود.
وی با بیان اینکه مسئله و مشکلات بخش کشاورزی با شرکتهای دانش بنیان و فناورانه رفع و رجوع میشوند، ادامه داد: یکی از طرح های مهم و مد نظر در بخش کشاورزی، ماشین آلات کشاورزی است که در این زمینه دستاوردها پاسخگوی نیازها نبوده و اگر دستاوردی هم اتفاق افتاده فقط در حد نمونه بوده و تجاری سازی نشده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد که بخش غذا و کشاورزی از اهمیت فراوانی برای معاونت توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برخوردار است.