کد خبر: 683018 A

به گزارش واحد بازرگانی ایلنا، موسسه حقوقی سام با داشتن سال‌ها تجربه و وکلای متعدد، متخصص در زمینه مشاوره و دریافت اقامت اروپا است. راه‌های قانونی گوناگونی برای اخذ اقامت اسپانیا وجود دارد که در این مقاله با آنها اشاره خواهد شد.

شرایط اخذ اقامت اسپانیا

1. تمام افرادی که اقامت اسپانیا را دریافت می‌کنند، باید حداقل 6 ماه در سال در اسپانیا زندگی کنند.

2. با داشتن اقامت اسپانیا، اگر فرزندان در سن مدرسه باشند، باید در اسپانیا به مدرسه بروند.

3. متقاضی بعد از دریافت اقامت اسپانیا حتما باید در اسپانیا ملک مستقل اجاره کرده و یا خریداری کند.

راه‌های دریافت اقامت اسپانیا

  1. اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

افرادی که در ایران از تمکن مالی خوبی برخوردارند، با احراز شرایط زیر می‌توانند اقامت اسپانیا را از طریق تمکن مالی دریافت کنند.

در صورتی که سرپرست خانواده ثابت کند، ماهیانه حدود 3 تا 4 هزار یورو درآمد ثابت دارد، واجد شرایط دریافت اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی است.

این درآمد ثابت می‌تواند از چهار طریق، سود سپرده بانکی، اجازه نامه ملکی، حقوق بازنشستگی و سود سهام بورس اثبات شود. متقاضیان پس از گذشت 5 سال از زمان دریافت این اقامت، می‌توانند درخواست اقامت دائم و پس از آن طبق قوانین مهاجرتی، پاسپورت دوم دریافت کنند.

مزایای دریافت اقامت اسپانیا از روش تمکن مالی

1. معاف از پرداخت مالیات سالانه

2. عدم محدودیت سنی

3. سهولت در تمدید مجوز اقامت اسپانیا

4. عدم نیاز به هیچ گونه سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت در اروپا

5. امکان استفاده از بیمه‌های پزشکی و درمانی معتبر در عرصه بین المللی

6. سهولت دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله امریکا و کانادا و انگلستان

2. اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری

با سرمایه گذاری در اسپانیا یا خرید ملک به ارزش حداقل 500 هزار یورو می‌توان اقامت اسپانیا را اخذ کرد.

متراژ و موقعیت ملک و همچنین نوع کاربری آن اهمیتی برای کشور اسپانیا ندارد و تنها نکته مهم داشتن ارزش 500 هزار یورویی ملک خریداری شده است.

photo_2018-10-20_18-01-03

اقامت اسپانیا از طریق ازدواج

در این روش باید شخص متقاضی، شخصی را داشته باشد که قصد ازدواج با او را داشته باشد و زمانی که فردی قصد ازدواج با یک تبعه را داشته باشد باید سابقه و موضوعاتی را به سفارت نشان دهند که بیانگر این باشد که هدف و قصد آنها زندگی با یکدیگر است. مدارکی دال بر روابط آنها با یکدیگر و مدارک مالی که شخص می‌تواند از پس هزینه‌های همسر خود برآید، پس از ازدواج، سند ازدواج و مدارک هویتی و سایر مدارک مورد نیاز سفارت باید تهیه و به سفارت ارائه شود.

اقامت اسپانیا از طریق کار

برای اخذ اقامت اسپانیا از طریق کار حتما متقاضی باید کارفرما و پیشنهاد شغلی داشته باشد تا برای او دعوت نامه کاری ارسال شده و بتواند از این طریق وارد کشور اسپانیا شده و مشغول به کار شود. پس از ۳ الی ۵ سال کار و پرداخت مالیات، متقاضی می‌تواند درخواست اقامت دائم اسپانیا را کند.

البته این سخت است چون کارفرما، ابتدا باید آن شغل را در کشور خود ۳ ماه اگهی کرده باشد و  اگر شخص مورد نظر پیدا نشود، باید ۳ ماه در اتحادیه اروپا اگهی کرده و اگر در این بازه زمانی ۶ ماهه شخص مورد نظر برای شغل پیدا نشود آن زمان می‌تواند برای افراد غیر اروپایی دعوت نامه کاری ارسال کند.

اقامت اسپانیا از طریق تحصیل

تحصیل در اسپانیا برای اشخاص ایرانی در تمامی مقاطع امکان پذیر است، دانشگاه‌های موجود در اسپانیا هم به زبان اسپانیایی و هم به زبان انگلیسی برای دانشجویان خدمات ارائه می‌دهند. البته افراد دانشجو در اسپانیا ابتدا ویزای تحصیلی دریافت می‌کنند و در صورتی که پس از تحصیل در اسپانیا به کاری مشغول شده و مالیات بپردازند می‌توانند کارت اقامت اسپانیا را دریافت کنند.

 انواع ویزای اسپانیا

انواع ویزای اسپانیا به شرح ذیل است:

 1- ویزای توریستی اسپانیا

2- ویزای اسپانیا برای دیدار اقوام

3- ویزای تجاری اسپانیا

4- ویزای پزشکی اسپانیا

5- ویزای اقامت اسپانیا

6- ویزای دانشجویی اسپانیا

7- ویزای سایر موارد

علاقه‌مندان برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص اقامت اسپانیا یا اقامت آلمان می‌توانند با شماره تلفن‌های موسسه سام تماس بگیرند و یا بر روی اقامت اسپانیا کلیک کنند.

اسپانیا خانواده سرمایه گذاری کانادا سود سپرده
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر