صنایع غذایی کامبیز؛
نیمقرن تولید سلامت و کیفیت در سفرههای ایرانی

شرکت صنایع غذایی «کامبیز»، با بیش از پنجاه سال سابقه در تولید محصولات غذایی سنتی و مدرن، از پیشگامان صنعت غذا در ایران است که با تکیه بر کیفیت، نوآوری و مسئولیتپذیری اجتماعی، جایگاه ویژهای در بازار داخلی و صادراتی یافته است.
به گزارش گروه بازرگانی ایلنا، صنایع غذایی «کامبیز» در سال ۱۳۴۶ توسط آقایان محمد فروزانفرد و محمد پیروز حمیدی در تهران تأسیس شد. این دو کارآفرین با تکیه بر تجربههای قبلی خود در حوزه تولید و فروش، تصمیم گرفتند محصولاتی چون کشک پاستوریزه، انواع ترشیجات، شربتهای سنتی، رب انار و آبغوره را به بازار عرضه کنند. همکاری موفق و بلندمدت این دو بنیانگذار، الگویی از شراکت پایدار در صنعت غذایی کشور بهشمار میرود.
توسعه و گسترش فعالیتها
در طی پنج دهه فعالیت، «کامبیز» با بهرهگیری از فناوریهای نوین و رعایت استانداردهای بینالمللی مانند HACCP، ISO 22000 و ISO 9001، دامنه محصولات خود را به بیش از ۵۰ قلم کالا افزایش داده است. محصولاتی نظیر کنسروها، سسها، مرباها و شوریجات بخشی از تولیدات این شرکت هستند که با برند "کامی" به بازارهای جهانی از جمله کانادا، استرالیا و کشورهای شمال اروپا صادر میشوند.
مسئولیتپذیری اجتماعی و پایداری
«کامبیز» همواره در راستای مسئولیت اجتماعی خود فعالیتهایی را اجرا کرده است. از جمله این اقدامات، میتوان به جمعآوری دربهای پلاستیکی برای تهیه ویلچر جهت نیازمندان اشاره کرد که نشان از تعهد این مجموعه به جامعه و محیط زیست دارد.
افتخارات و دستاوردها
در سالهای اخیر، شرکت «کامبیز» بهعنوان واحد نمونه استاندارد استان تهران معرفی شده و موفق به دریافت تندیس و لوح تقدیر از سازمان استاندارد گردیده است. این موفقیت حاصل تلاش بیوقفه این مجموعه در حفظ کیفیت تولید و رعایت استانداردهاست.
چشمانداز آینده
«کامبیز» با تکیه بر سابقه درخشان و تعهد به کیفیت، در مسیر توسعه محصولات جدید و گسترش بازارهای صادراتی گام برمیدارد. نوآوری، پایداری و رضایت مشتریان از اولویتهای راهبردی این شرکت در آینده خواهد بود.