لاغری سریع بدون رژیم با سرخ کن های فیلیپس

در حالی که تستر های نان و مخلوطکن ها زمانی مدرن ترین اقلام در لوازم آشپزخانه روی میز بودند، سرخ کن های فیلیپس در چند سال گذشته سر و صدای زیادی داشتهاند.اما، قیمت سرخ کن فیلیپس معمولا چقدر است؟ شاید تعجب آور باشد که هیچ پاسخ ساده ای وجود ندارد.
سرخ کن ها می توانند از حدود مختلفی قیمت داشته باشند، که به وضوح طیف گسترده ای است و می تواند برای مصرف کنندگان گیج کننده باشد. اگر تصمیم گرفتهاید به دنیای اعتیادآور آمادهسازی آسان، همهکاره و سالمتر غذا با سرخکن وارد شوید، به خواندن ادامه دهید تا بدانید چقدر قیمت سرخ کن های فیلیپس، چه عواملی بر قیمت سرخ کن تأثیر می گذارد.
سرخ کن چیست؟
سرخ کن یک وسیله آشپزخانه روی میز است که برخلاف نامش، در واقع بیشتر شبیه یک اجاق گاز همرفتی مینیاتوری است تا سرخ کن. سرخ کن هوای داغ را به گردش در می آورد تا غذای شما سریع و ترد و بدون روغن پخته شود.
قیمت سرخ کن های فیلیپس کاملاً متغیر است برای مدل های رده بالا تا پایین متغیر است. با این حال، بیشتر سرخ کن ها برای مصارف خانگی قیمت مقرون به صرفه ای دارند.
عوامل متعددی بر قیمت سرخ کن فیلیپس تأثیر می گذارند، از جمله موارد زیر:
گزینه های محصول
سه نوع اصلی سرخ کن وجود دارد و نوع آن نه تنها بر ظاهر و نحوه کارکرد سرخ کن تأثیر می گذارد، بلکه بر قیمت آن نیز تأثیر می گذارد.
مدل سرخ کن ها ی فیلیپس
سرخ کن های سبدی: سرخ کن های سبدی پرطرفدارترین نوع سرخ کن های هستند. آنها یک سبد قابل جابجایی دارند که غذا هایی را که قصد دارید در هوا سرخ کنید نگهداری می کند. سبد به راحتی تمیز می شود و از آنجایی که سبد دارای سوراخ هایی مانند آبکش است، مواد غذایی داخل آن در معرض هوا قرار می گیرند و می توانند سریعتر سرخ شوند. با این حال، سس ها، ماریناد ها و مایعات اغلب با این مدل از غذا می چکد و از سبد خارج می شود، بنابراین برای غذا های خشک بهتر است. همچنین دیدن غذا هنگام پختن برای نظارت بر زمان آماده بودن آن دشوار است، و ظرفیت آن به اندازه سبد محدود است، بنابراین از نظر فضا مقرون به صرفه ترین نیستند. به عبارت دیگر، خود سرخ کن اغلب کمی بزرگتر از ظرفیت پخت واقعی است. سبد پز ها معمولا کم هزینه ترین نوع سرخ کن هستند.
سرخ کن های سینی: سرخ کن های سینی ترکیبی از سرخ کن و آون توستر هستند. سینی های قابل جابجایی برای غذای شما وجود دارد، بنابراین ظرفیت آن معمولاً بیشتر از سرخ کن سبدی است. سرخ کن های سینی دارای عناصر گرمایشی در پایین و فن های همرفتی هستند که به پخت سریع و یکنواخت غذا کمک می کند. بهعلاوه، روش های پخت دیگری مانند برشته کردن، پختن و جوجهگردانی را امکانپذیر می کنند، و شما می توانید غذای خود را در حین پخت مشاهده کنید تا بدانید چه زمانی پخته شده است. با این حال، سرخ کن های سینی معمولاً گران تر از سرخ کن های سبدی هستند.
سرخ کن های پارویی: سرخ کن های پارویی چندان رایج نیستند زیرا بسیار گران هستند. آنها یک پارو دارند که دائما غذا را برای یکنواخت ترین، سریع ترین و نچسب ترین آشپز به هم می زند. آنها همچنین تمایل به خروجی توان بالاتری دارند.
ظرفیت سرخ کن تعیین می کند که چقدر غذا می توانید در یک سری بپزید. سرخ کن های سبد کمترین ظرفیت را دارند زیرا فضای پخت و پز شما محدود به سبد است. سرخ کن های سینی دارای قفسه های متعددی هستند که فضای پخت و پز را در بر می گیرد. سرخ کن های بادی که ظرفیت کمی دارند (یک لیتر یا بیشتر) قیمت کمتری نسبت به سرخ کن هایی با فضای بیشتر دارند.
آشنایی با سرخ کن ها و مزایای آنها
سرخ کن های فیلیپس با کاهش مقدار روغن مورد نیاز برای سرخ کردن، گزینه پخت و پز سالم تری را ارائه می دهند و آنها را به گزینه ای محبوب در میان آشپز های خانگی که مراقب سلامتی هستند تبدیل می کنند. یکی از قانعکنندهترین دلایلی که آشپز های خانگی به سمت سرخ کن های فیلیپس جذب می شوند، توانایی آن ها در ایجاد غذا های سالمتر و خوشمزهتر و بدون مقادیر زیاد روغن است.
روش های سنتی سرخکردن اغلب شامل غوطهور شدن غذا در مقدار زیادی روغن داغ است که منجر به غذا های پرکالری مملو از چربی های ناسالم می شود. به عنوان مثال، غذای راحتی کلاسیک را در نظر بگیرید: سیب زمینی سرخ کرده. روش سنتی سرخ کردنی معمولاً منجر به این می شود که هر وعده حاوی حدود 350 کالری و 17 گرم چربی باشد.
یکی از بزرگترین مزایای استفاده از سرخ کن فیلیپس، صرفه جویی در زمان آن است. برخلاف فر های سنتی که نیاز به پیش گرم کردن و زمان پخت طولانی تری دارند، سرخ کن ها می توانند به سرعت و به طور یکنواخت غذا را در چند دقیقه بپزند.
به عنوان مثال، سیب زمینی سرخ شده منجمد که معمولاً 20 تا 30 دقیقه طول می کشد تا در فر پخته شوند، می توانند تنها در 10 تا 15 دقیقه در سرخ کن با هوا پخته شوند. این برای شب های شلوغ هفته که وقتتان کم است، اما همچنان می خواهید یک غذای خوشمزه و سالم داشته باشید، عالی است.
به عنوان یک آشپز خانگی، قابلیت های همه کاره آشپزی در هر ابزار آشپزخانه ضروری است. سرخ کن های فیلیپس نیز از این قاعده مستثنی نیستند. سرخ کن ها با توانایی منحصر به فرد خود در تقلید سرخ کردن عمیق بدون چربی اضافه شده و روغن های ناسالم، به طور فزاینده ای در بین افراد مراقب سلامتی محبوب شده اند. تطبیق پذیری سرخ کن ها آنها را به یک مجموعه عالی برای هر مجموعه لوازم آشپزخانه تبدیل می کند. آنها نه تنها با از بین بردن نیاز به ابزار های متعدد، در زمان صرفه جویی می کنند، بلکه فرصت هایی را برای دستور العمل های جدید و ایده های غذایی خلاقانه باز می کنند.
عوامل کلی موثر بر قیمت سرخ کن
شهرت برند، اندازه و ظرفیت، و ویژگی ها و لوازم جانبی موجود، همه عواملی هستند که می توانند بر قیمت سرخ کن های هوا تأثیر بگذارند.
در مورد سرخ کن های هوا، شهرت برند نقش بسزایی در تعیین قیمت دارد. مارک های محبوب با شهرت تثبیت شده احتمالاً بیشتر از شرکت های کمتر شناخته شده یا مارک های عمومی هزینه خواهند داشت. به عنوان مثال، فیلیپس یکی از شناخته شده ترین برندهای سرخ کن هوا در بازار است که به دلیل فناوری ثبت شده Rapid Air که هوای گرم را در اطراف غذا به گردش در می آورد تا بدون استفاده از روغن بیش از حد آنها را به طور یکنواخت بپزد، شناخته شده است. به عنوان یک نتیجه از شهرت قوی خود در تولید لوازم با کیفیت بالا، سرخ کن های هوای فیلیپس معمولاً قیمت بیشتری نسبت به سایر مدل های سطح پایه از مارک های کمتر محبوب دارند.