کد خبر: 795124 A

براساس اعلام مرکز آمار:

گروه مرغ با کاهش ٢٠,٦٥ درصد و گروه تخم مرغ با کاهش ١٥.٦٣ درصدی، کاهش ١٨.٩٣ درصدی شاخص نسبت به فصل قبل را رقم زده‌­اند.

به گزارش ایلنا، شاخص کل قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در بهار سال ١٣٩٨ به عدد ٤٣٤,٧٢ رسید که ١٨.٩٣ درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) کاهش داشته است. گروه مرغ با کاهش ٢٠.٦٥ درصد و گروه تخم مرغ با کاهش ١٥.٦٣ درصدی، کاهش ١٨.٩٣ درصدی شاخص نسبت به فصل قبل را رقم زده‌‌اند.

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در بهار ١٣٩٨ نشان می­‌دهد که استان‌های کشور نسبت به فصل قبل با کاهش رو به رو بوده و به جز استان سیستان و بلوچستان با افزایش همراه بوده است. بیشترین میزان کاهش شاخص کل نسبت به فصل قبل به ترتیب مربوط به استان های تهران و همدان با ٢٧,٤٨ و ٢٥.٣٨ درصد می باشد.

شاخص گروه­های اصلی

مرغ

 در بهار ١٣٩٨ شاخص گروه مرغ به ٥٢١,٥٩ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ٢٠.٦٥ درصد کاهش یافته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ٢١.٧٦، ١٨.٣٨ و ٢٥.٧٨ درصد نسبت به فصل قبل کاهش داشته­اند.

تخم مرغ

در بهار ١٣٩٨ شاخص گروه تخم مرغ به ٢٥٢,٤٨ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ١٥.٦٣ درصد کاهش یافته است. در این گروه تخم مرغ نطفه­دار و تخم مرغ خوراکی به ترتیب ١١.٧٩ و ١٩.٥٨ درصد نسبت به فصل قبل کاهش نشان می دهد.

سایر

 این گروه شامل کود می­باشد، در بهار ١٣٩٨ شاخص آن به ١٣٢٥,٦٣ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ٢١.٦٧ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٤٩.٥٩ درصد افزایش یافته است.

برای مشاهده متن کامل خبر به فایل پیوست مراجعه کنید. 

https://www.amar.org.ir/Portals/0/News/1398/shgmrgdri98-1.pdf

تورم شاخص کود شاخص کل مرکز آمار
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر