کد خبر: 720942 A

حجتی مطرح کرد:

وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: به منظور افزایش کمی و کیفی محصولات تولیدی، صرفه جویی در مصرف آب و افزایش بهره‌وری، از سال زراعی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تولید انواع خیار و فلفل در فضای باز، محدود و صرفا از تولید محصولات یاد شده در محیط‌های کنترل شده (گلخانه‌ای) حمایت می‌شود.

به گزارش ایلنا و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در نامه‌ای خطاب به روسای سازمان جهاد کشاورزی استان ها، تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی در نظر دارد در راستای اجرایی شدن اهداف و سیاست‌های مصوب و ابلاغی اقتصاد مقاومتی و به استناد بندهای ۶ و ۹ اصل چهل و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به منظور تأمین نیازهای غذایی کشور و افزایش کمی و کیفی محصولات تولیدی، افزایش بهره‌وری، صرفه‌جویی در مصرف آب و زمینه‌سازی برای ایجاد اشتغال پایدار، ارزش افزوده و صادرات، از سال زراعی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تولید محصولات خیار و فلفل، در فضای باز را محدود و تولید در محیط‌های کنترل شده (گلخانه‌ای) را حمایت کند.

وی با اشاره به این که از سال زراعی یاد شده صرفا تولیدات گلخانه‌ای محصولات خیار و فلفل از تسهیلات ارزی، بانکی و خدمات بهره‌مند می‌شوند، اعلام کرد: به اطلاع عموم کشاورزان، تولید کنندگان و سرمایه‌گذاران بخش کشاورزی و فعال در زمینه تولید و عرضه محصولات سبزی و صیفی می‌رساند نسبت به برنامه ریزی جهت تغییر محیط کشت از فضای باز به گلخانه اقدام کنند.

 

بهره وری جهاد کشاورزی حمایت از تولید صرفه جویی در مصرف فلفل
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر