کد خبر: 777925 A

مدیر جهاد کشاورزی آبیک در گفت و گو با ایلنا:

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبیک بر پرهیز کشاورزان این شهرستان از آتش زدن مزارع برای کشت دوم تاکید کرد.

بیژن لطفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در قزوین با اشاره به آتش زدن مزارع گندم پس از برداشت از سوی برخی از کشاورزان شهرستان آبیک برای کشت دوم مانند ذرت اظهار کرد: آتش زدن مزارع موجب از بین رفتن 20 سانتیمتری تمام مواد مغذی و معدنی خاک می‌شود.

وی افزود: همچنین آتش زدن مزارع گندم علاوه بر ایجاد آلودگی هوا، سبب از بین رفتن موجودات و حشرات زنده خاک می‌شود.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان آبیک با پرهیز کشاورزان از تعجیل در کشت دوم در مزارع ادامه داد: به کشاورزان توصیه می‌شود پس از برداشت محصول خود، نسبت به شخم زدن زمین کشاورزی اقدام کنند.

لطفی اضافه کرد: کشاورزان می‌توانند از دستگاه کشت مستقیم برای مزارع خود استفاده کنند که دیگر نیازی به شخم زدن هم نیست.

وی خاطرنشان کرد: شخم زدن مزارع گندم پس از برداشت محصول اول موجب می‌شود کاه و کلش‌های موجود، موجب شفافیت و رطوبت خاک شود.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان آبیک یاداور شد: در صورت مشاهده آتش زدن مزارع گندم، کشاورزان به اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان آبیک معرفی می‌شوند.

لطفی افزود: نکات لازم در زمینه پرهیز از آتش زدن مزارع گندم به کشاورزان اطلاع‌رسانی شده و امیدواریم نسبت به این مهم، توجه ویژه داشته باشند.

جهاد کشاورزی حشرات زمین کشاورزی کشاورزان
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر