کد خبر: 708489 A

مهدیزاده خبر داد؛

مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از رشد تولید ماهی خوراکی خبر داد.

به گزارش ایلنا از مشهد، مهدیزاده مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: حدود ۸۰ درصد تولید ماهی استان ماهی سردابی از نوع قزل آلاست و تولید ماهی گرمابی بیشتر در شهرهای کلات، درگز و قوچان انجام می‌شود.

وی افزود: ۶۷.۹ درصد تولید ماهی استان در استخرهای ذخیره کشاورزی انجام می‌شود.

میانگین سرانه مصرف ماهی در کشور 10 کیلو و 600 گرم در سال و در استان خراسان رضوی شش کیلو و 300 گرم است. میانگین سرانه مصرف ماهی در جهان نیز سالانه 20 کیلو و 200 گرم است.

قزل آلا ماهی خوراکی استخر کشاورزی
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر