کد خبر: 687882 A

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از کلرزنی 4 میلیون و 177 هزار و 500 لیتر آب در مسیر راهپیمایی اربعین در عراق خبر داد.

به گزارش ایلنا، احمد جنیدی با اعلام این خبر گفت: در مدت راهپیمایی اربعین در عراق، 10 هزار و 617 مورد بازدید بهداشتی و 4 هزار و 119 مورد کلرسنجی از شبکه های توزیع و مخازن آب انجام شد.

وی به دیگر اقدامات در این خصوص اشاره کرد و گفت: سنجش انجام شده با تجهیزات پرتابل ۳۴۰۴ مورد، نظارت بر طبخ و توزیع غذای زائرین ایرانی ۳۰۲۱ مورد، آموزش به زائرین در خصوص بهداشت محیط، بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی ۴۲۰۰۲ نفر، آموزش به خادمین موکب ها در بحث بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی ۱۳۰۲۶ نفر و مداخلات بهداشت محیطی جهت اصلاح سیستم آبرسانی، پساب و پسماند موکب ها ۱۷۸۶ مورد، از دیگر اقداماتی است که در راهپیمایی اربعین حسینی انجام شد.

جنیدی به تشریح مهمترین فعالیت های بهداشت محیط در چهار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، ایلام، اهواز و آبادان منتهی به سه پایانه مرزی مهران، چذابه و شلمچه تا دهم آبان ماه پرداخت و گفت: آموزش خادمین و شاغلین مواکب و مراکز و اماکن بین راهی و محل های اسکان زائرین در زمینه بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و بهداشت محیط محل ۱۸۸۸ نفر، بازدید و نظارت بهداشتی بر مواکب، مراکز تهیه و توزیع و عرضه و پخت مواد غذایی، محل پخت غذای زائرین، محل های اسکان زائرین، پایانه های مسافربری داخلی و مرزی و سرویس های بهداشتی پایانه ها و مسیر تردد زائرین ۳۴۹۹۲ مورد، کنترل و نظارت بر پخت و توزیع غذای زائرین ۴۰۵۲ مورد، خروج مواد غذایی مشکوک به فساد و غیر بهداشتی از سطح عرضه و مصرف ۸۱۹۳ کیلو گرم، نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک به فساد و غیر بهداشتی ۲۸۷ مورد، نمونه برداری میکروبی آب ۸۷۶ مورد، کلرسنجی آب مصرفی مواکب و مراکز و اماکن ۹۹۵۸ مورد، سنجش عوامل محیطی با تجهیزات پرتابل بازرسی ۳۸۰۹ مورد، بازدید مشترک با سایر دستگاه های درگیر برنامه از جمله ستاد اربعین، شهرداری ها، سازمان دامپزشکی و نیروی انتظامی ۲۲۵ مورد و برگزاری جلسات هماهنگی با دستگاه های مرتبط ۲۰۷ جلسه که در استان های مذکور برگزار شد.

سلامت عراق مواد غذایی وزارت بهداشت
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر