خبرگزاری کار ایران

برگزاری بیش از ۶۰۰ جلسه مدیریت بحران جهت مقابله با مخاطرات احتمالی ایام نوروز

asdasd
کد خبر : ۱۳۴۳۷۴۱

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تاکنون بیش از ۶۰۰ جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در سراسر کشور برای مقابله با مخاطرات احتمالی ایام نوروز برگزار شده است.

به گزارش ایلنا، محمدحسن نامی در خصوص جزئیات بخشنامه نوروزی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: با هدف ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، عملیاتی، امدادی و خدماتی کشور در هنگام وقوع مخاطرات احتمالی در ایام نوروز ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۱ طرح آمادگی برای پاسخ به هرگونه مخاطره احتمالی ویژه نوروز ۱۴۰۲ به استانداری‌های سراسر کشور ابلاغ شد.

وی افزود: بر اساس این طرح بر آمادگی کامل اعضای ستادهای پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان و شهرستان‌های تابعه و مدیران ذیربط، ایجاد هماهنگی و اجرای برنامه‌های بازدارنده مانند برگزاری مانورهای دور میزی در قالب سناریوهای از پیش تهیه شده برای توانمندسازی دستگاه‌های متولی و مسئول، ارسال بخشنامه‌ها و اطلاعیه‌های لازم به دستگاه‌ها و نهادهای متولی و مسئول استان جهت کنترل برنامه‌های چهارشنبه آخر سال با هدف کاهش آثار زیانبار جانی و مالی، نظارت مستمر بر فعالیت واحد EOC دستگاه‌های امدادی و عملیاتی در سطوح استانی و شهرستانی درجهت ارتقاء سطح عملکرد و اقدام به هنگام دربروز حوادث احتمالی، ارسال گزارش عملکرد واحد EOC دستگاه‌ها بصورت مستمر و روزانه به سازمان مدیریت بحران کشور تاکید شده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه اجرای این طرح تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت، گفت: تاکنون ۴۰ جلسه ستاد استانی و ۵۷۲ جلسه ستاد شهرستانی ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در سراسر کشور برگزار شده است.

نامی اظهار کرد: گزارش عملکرد اقدامات انجام شده به صورت مستمر و روزانه از ستادهای استانی اخذ می‌شود و عملکرد دستگاه‌های اجرایی، عملیاتی، امدادی و خدماتی در حوزه مدیریت بحران مورد رصد قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان مدیریت بحران همچنین با بیان اینکه انجام وظایف ابلاغی توسط اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ضرورت دارد، اظهار کرد:‌ آگاه‌سازی مسافرین نوروزی مبنی بر عدم سکونت و استقرار در بستر و حریم رودخانه‌ها، مکان‌های پرخطر و حادثه خیز توسط دستگاه‌های ذیربط از طریق نصب علائم هشدار دهنده در محل‌های پرخطر، استقرار نیرو از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز