خبرگزاری کار ایران

مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک:

شاخص پذیرش در آسایشگاه کهریزک " فقر و بی‌کسی" است

شاخص پذیرش در  آسایشگاه کهریزک " فقر و بی‌کسی" است

مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک گفت: ۳ هزار و ۲۵۰ مددجو شامل سالمندان، افراد دارای معلولیت جسمی حرکتی، کودکان اوتیسم و کودکان معلول ذهنی و بیماران ام اس در این مرکز نگهداری می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حسن احمدی، مدیرعامل آسایشگاه کهریزک در نشست خبری که به مناسبت پنجاه سال توسعه و خدمت‌رسانی آسایشگاه خیریه کهریزک برگزار شد، با اشاره به خاطرات مرحوم حکیم‌زاده بنیان‌گذار مجموعه کهریزک گفت: با حمایت نیکوکاران در مراکز کهریزک سه هزار و ۲۵۰ نفر سالمند، بیماران ام اس، کودکان معلول و اوتیسم نگهداری می‌شود که از این تعداد۲۲۵۰ نفر به طور مستمر در مجموعه نگهداری می شوند.

مدیر عامل آسایشگاه کهریزک تصریح کرد: همچنین ۵۳۰ نفر به صورت نگهداری در منزل و ۴۰۰ نفر به صورت مراقبت های روزانه در این مجموعه نگهداری می شوند.

وی ادامه داد: امروزه این مجموعه  دو آسایشگاه تهران و کرج و درمانگاه مجهز جوادالائمه را راه اندازی کرده است.

به گفته وی بیش از ۲۲۰۰ مددکار و پرسنل در این مجموعه فعالیت می‌کنند.

در ادامه محمدرضا صوفی نژاد مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک گفت: کهریزک جایی نیست که مردم آنجا را نشناسند. این موسسه به خوشنامی معروف است.

وی ادامه داد: آسایشگاه خیریه کهریزک استان تهران سه گروه اصلی سالمندان، معلولان جسمی حرکتی و بیماران ام اس را نگهداری می کند.

مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک گفت: در هیچ جای ایران مرکزی به جز کهریزک به صورت شبانه روزی بیماران ام اس را نگهداری نمی کند.

صوفی نژاد گفت: شاخص پذیرش ما بی کسی و فقر است و مددجوی برخوردار پذیرش نمی شود البته ممکن است گاهی اوقات افرادی ‌که از لحاظ مالی برخوردار هستند نیز پذیرش شوند اما این افراد بی کس هستند.

وی ادامه داد: این مجموعه با کمک و حمایت مردم ساخته شد و نیازهای این مجموعه توسط مردم تامین و مردم بر عملکرد این مجموعه نظارت می‌کنند.

مدیر آسایشگاه کهریزک خاطرنشان کرد: هزار و ۷۵۰ مددجو در آسایشگاه خیریه کهریزک نگهداری می شوند.

 در ادامه احمدی خاطرنشان کرد: ما نیروی انسانی کارآمد نداشتیم و کمبود نیروی انسانی باعث شد تا در سال ۹۶ مجوز راه‌اندازی دانشگاه جامع علمی و کاربردی را دریافت کنیم. در این مدت ۳۰۰ دانشجو در ۷ رشته کاردانی و ۳رشته کارشناسی مشغول تحصیل هستند و تاکنون نیز ۱۴۵ نفر نیز فارغ‌التحصیل شده اند. تعدادی از این افراد که در دانشگاه تحصیل کرده اند از نیروهایی بوده اند که در این مرکز فعالیت می کنند و برخی نیز از افرادی بودند که از طریق دانشگاه آزاد جذب شده‌اند.

وی درباره دانشگاه علمی و کاربردی گفت: جذب دانشجو در  ۷ رشته کاردانی مرتبط با نگهداری سالمندان و مددجویان کهریزک از طریق کنکور سراسری هم صورت می گیرد.‌

وی ادامه داد: ما پیشنهاد دادیم در نواحی کرج و تهران شهرداری اگر زمینی دارد در اختیار ما قرار دهد تا مراکز روزانه برای‌ سالمندان راه‌اندازی کنیم.

احمدی گفت: در سال ۱۴۰۰ هزینه های نگهداری سالمندان افزایش پیدا کرد و۵۸ درصد هزینه های ما برای دستمزد صرف شد. متوسط نگهداری هر مددجو در ماه ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است البته اگر کمک خیرین که هزار و ۲۰۰ نفر هستند و برای نگهداری مددجویان در اینجا به ما کمک می کنند را هم محاسبه کنیم و از متوسط هزینه کنیم، حدود ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان هزینه نگهداری هر مددجو در ماه می شود. ما در اردیبهشت ماه امسال ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به عنوان مالیات پرداخت کردیم.

نحوی نژاد در ادامه این نشست گفت: یک اقدام بزرگ تحت عنوان کهریزک انجام خواهد شد و پلتفرمی تهیه خواهد شد که تمامی خدمات به سالمندان فراخور توان مالی شان به آنها ارائه خواهد شد و ما  امیدواریم تمام خدمات تحت پوشش بیمه قرار بگیرد.  باید خدمات در منزل برای سالمندان تقویت شود.

سپس صوفی نژاد با بیان اینکه ۸۰ درصد مددجویان هزینه ای پرداخت نمی کنند گفت: برخی از مددجویان ما توانمندی پرداخت مبلغی اندک برای نگهداری مددجو را دارند و متوسط دریافتی ما از برخی مددجویان حدود ۵۰۰ تا ۵۵۰ هزار تومان است.

وی ادامه داد: پذیرش مددجویان رها شده در خیابان از طریق دادگاه و بهزیستی انجام می شود و البته آمار این مددجویان زیاد نیست. البته اگر مددجویی در اینجا رها شود پذیرش نمی شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز