خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان صنعت، معدن جنوب کرمان خبر داد:

سرمایه‌گذاری 21 هزار میلیارد ریال در صنعت و معدن جنوب کرمان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان از سرمایه‌گذاری 21 هزار و 600 میلیارد ریال در حوزه صنعت و معدن جنوب استان در سه سال فعالیت دولت یازدهم خبر داد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان، محمود اسکندری نسب افزود: این میزان سرمایه‌گذاری در قالب 303 طرح در بخش‌های مختلف، صنعت، معدن و تجارت انجام شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان بیان کرد: با توجه به برخی از محدودیت‌های موجود در جنوب کرمان، پیگیری‌هایی در سطح کشور برای رفع این محدودیت‌ها صورت گرفته و دولت هم نظر مثبتی برای توسعه زیرساخت های صنعت و معدن در این منطقه دارد.

وی گفت: با توجه به اینکه بانک صنعت و معدن در جنوب استان کرمان فعالیت نمی‌کند لذا در زمنیه پرداخت تسهیلات مشکل داریم که با پیگیری‌های اخیر منطقه جنوب کرمان در اولویت پرداخت تسهیلات قرار گرفته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان افزود: اعتبارات این منطقه معادل یک استان در نظر گرفته شده و در یک ماه اخیر نیز کارهای زیادی در این زمینه انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: اعتبارات این سازمان در طرح رونق تولید سه هزار و 800 میلیارد ریال بوده که بیش از یک هزار و 840 میلیارد ریال آن در سه ماه نخست امسال به بانک‌های عامل معرفی شده و مابقی نیز در حال تکمیل مدارک به بانک‌های عامل است.

اسکندری نسب گفت: در سه ماه اخیر سال جاری 138 پرونده به بانک‌های عامل معرفی شده که 15 مورد آن تسهیلات دریافت کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در زمینه صنعت دو شاخص جواز تاسیس و پروانه بهره‌برداری وجود دارد، اظهار کرد: در جنوب کرمان 663 جواز تاسیس با سرمایه‌گذاری 36 هزار میلیارد ریال صادر شده که از این تعداد 303 مورد با سرمایه گذاری 2بیش از 21 هزار میلیارد ریال آن در سه سال اخیر بوده است.

اسکندری نسب افزود: از این تعداد جواز تاسیس صادر شده 31 درصد صنایع غذایی و بسته بندی، 26 درصد در زمینه محصولات غیرفلزی و 18 درصد محصولات شیمیایی و مابقی در زمینه های مختلف ایجاد شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان بیان کرد: در خصوص صدور پروانه بهره برداری نیز 32 درصد از پروانه بهره برداری در زمینه صنایع غذایی، 49 درصد در زمینه بسته بندی و 49 درصد صنایع غیرفلزی صادر شده است.

وی اظهار کرد: در زمینه جواز تاسیس 28 درصد مربوط به شهرستان جیرفت، 23 درصد عنبرآباد، 21 درصد کهنوج، 10درصد قلعه گنج، هفت درصد منوجان، هشت درصد فاریاب و سه درصد رودبار بوده است.

اسکندری نسب گفت: در زمینه صدور پروانه بهره برداری 42 درصد جیرفت، 10 درصد عنبرآباد، 28 درصد کهنوج، یک درصد قلعه گنج، 14 درصد منوجان، سه درصد فاریاب و دو درصد در رودبار جنوب بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان گفت: با راه اندازی کارخانه تیتانیوم کهنوج نیز اشتغالزایی خوبی در این منطقه ایجاد می شود که نشان دهنده ظرفیت این منطقه است.

وی با بیان اینکه ما باید صنایع مرتبط را توسعه دهیم افزود: در هر منطقه که برای ایجاد معدن اقدام می شود معارضین محلی مشکل ایجاد می کنند که امیدواریم مسئولان استانی و کشوری برای این مشکل چاره اندیشی کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان با بیان اینکه حدود 96 محدوده معدن در منطقه 'بحرآسمان' وجود دارد بیان کرد: پیش بینی می شود حدود 800 میلیون تن مس و چهار میلیون تن آهن ذخیر آهن در این معادن باشد.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ساختمان اداری این سازمان افزود: ساختمان اداری این سازمان نیز در حال ساخت و ساز است که در مدت یک سال آینده به بهره برداری می رسد.

سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان هفت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، فاریاب، رودبار جنوب، کهنوج، قلعه گنج و منوجان را زیر پوشش دارد.

کد خبر : ۴۰۳۵۴۲