خبرگزاری کار ایران

معاون بهره برداری و امور دیسپاچینگ شرکت توزیع برق مازندران خبرداد:

آزمایشگاه فشار قوی عیب یابی شرکت توزیع برق مازندران افتتاح شد

asdasd
کد خبر : ۲۵۵۰۴۸

معاون بهره برداری و امور دیسپاچینگ شرکت توزیع برق مازندران از افتتاح آزمایشگاه فشار قوی برای تست تجهیزات و یراق آلات شبکه توزیع در ساری خبر داد.

معاون بهره برداری و امور دیسپاچینگ شرکت توزیع برق مازندران از افتتاح آزمایشگاه فشار قوی برای تست تجهیزات و یراق آلات شبکه توزیع در ساری خبر داد.

به گزارش ایلنا، مهندس رضا غفاری با اشاره به اینکه کیفیت اجناس و بکارگیری آن در تامین برق مطمئن از اهمیت خاصی برخوردار است، گفت: ضرورت راه اندازی آزمایشگاه فشار قوی نیز به همین دلیل در اولویت کار قرار گرفت زیرا با گستردگی جغرافیایی مناطق تحت پوشش تامین برق مطمئن و جلب رضایت ارباب رجوع از مهمترین اهداف ما می باشد و داشتن آزمایشگاه نیز از ضروریات بوده است.

وی افزود: الان شاهد یک آزمایشگاه قابل قبول هستیم و می توانیم تجهیزاتی که خریداری می شود را در اینجا آزمایش کنیم و تاییدیه سلامت آن را بگیریم.

غفاری یادآور شد: در صدد هستیم در سال ۹۴ دستگاه عیب یاب را توسعه دهیم و آزمایشگاه کنتور با تجهیزات بهتر نیز راه اندازی کنیم.

وی گفت: در این آزمایشگاه، تست DC و AC تجهیزات تا میزان ۱۰۰ کیلوولت و همچنین تست ضربه ایمپالس تا ۱۲۰ کیلوولت انجام می گیرد که تست انواع مقره، تست انواع کات اوت و برقگیر و کلیدهای قدرت تست سلامت دستکش، کلاه و فرش عایق و انواع لوازم خط گرم و تجهیزات ایمنی، تست عایقی PT و CT و انواع یراق آلات عایقی تا سطح ولتاژ ۱۲۰ کیلوولت از جمله تست هایی است که در این آزمایشگاه مورد آزمایش قرار می گیرند.

وی خاطرنشان کرد: این سیستم دارای یک دستگاه منبع تزریق ولتاژ از صفر تا ۱۰۰۰ ولت AC با جریان ۳ آمپر و یکدستگاه منبع تزریق جریان AC از صفر تا ۶۰۰ آمپر ۳ ولت می باشد.

معاون بهره برداری شرکت توزیع برق مازندران به فعالیتهای انجام شده جهت راه اندازی این آزمایشگاه اشاره کرد و ادامه داد: خرید دستگاه تست AC ۱۰۰ کیلوولت و ضربه یک طبقه ۱۲۰ کیلوولت، خریداری دستگاه واریاک صفر تا ۱۰۰۰ کیلوولت با جریان ۳ آمپر و دستگاه تزریق جریان صفر تا ۶۰۰ آمپر با ولتاژ ۳ ولت به صورت جداگانه، ایجاد چاه ارت ۵/۲ اهمی در محوطه انبار تدارکات و موازی کردن آن با ارت قدیمی آزمایشگاه، رنگ آمیزی قفس فاراده و دیوار و اتاق و بستن فضای باز مشرف به اتاق مجاور، ترمیم کفپوش های داخلی اتاق آزمایشگاه فشار قوی، ساخت آکواریوم های تست دستکش و آرنج بند عایق، ساخت میز تست انواع مقره و کات اوت و کلاه و ایمنی و فرش عایق، ایجاد تخته ابزار دیواری و تهیه ابزارهای مربوطه و نصب روی آن، تهیه و ساخت علائم هشدار دهنده الکتریکی و نصب آن، انجام کابل کشی داخلی آزمایشگاه و چیدمان آنها و تعیین بهترین حالت قرائت نتیجه تست و بسیاری از فعالیتهای فنی و غیرفنی دیگر در این آزمایشگاه صورت می گیرد.

غفاری تجهیزات موجود و نصب شده در آزمایشگاه فشار قوی عیب یابی را برشمرد و و دستگاه قدیمی DC ۲۰۰ کیلوولت با جریان ۵۰ میلی آمپر و تحمل اتصال کوتاه بسیار پایین، دستگاه مولد ولتاژ AC ۱۲۰ کیلوولت و دستگاه مولد ولتاژ DC ۱۲۰ کیلولت، دستگاه مولد ضربه یک طبقه(ایمپالس) ۱۲۰ کیلوولت، واریاک صفر تا ۱۰۰۰ ولت AC جهت تست نسبت تبدیل PT، منبع تزریق جریان صفر تا ۶۰۰ آمپر جهت تست نسبت تبدیل CT از جمله تجهیزات موجود و نصب شده در این آزمایشگاه بیان کرد.

وی تصریح کرد: هزینه انجام شده برای راه اندازی این آزمایشگاه ۶۰۰ میلیون ریال بوده است.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز