خبرگزاری کار ایران

رقابت پایانی ۴۰ روستا برای حضور در فهرست ده روستای برگزیده جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب

asdasd
کد خبر : ۵۹۴۳۶۲

دبیر اجرایی جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب از رقابت جدی 40 روستا برای حضور در فهرست نامزدهای نهایی این جشنواره خبر داد.

به گزارش ایلنا، ابراهیم حیدری دبیر اجرایی گفت: در دبیرخانه این جشنواره پرونده بیش از 1300 روستا مورد بررسی قرار گرفت و از میان آن‌ها طی چندین مرحله داوری چهل روستا به مرحله نبمه نهایی داوری راه یافتند.

به گفته معاون دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، روستاهای سن‌سن، استرک و حسنارود از استان اصفهان؛ دریان از آذربایجان شرقی و روستای ناچیت از آذربایجان غربی؛ روستاهای محمّد صالحی، زیارت ساحلی و گورک سادات از استان بوشهر؛ روستای هفت جوی از استان تهران، اسفندیار و چهارفرسخ از استان خراسان جنوبی؛ روستاهای فدافن، حصار زبرخان، عشایری کلات، ماروسک و بشرآباد از خراسان رضوی؛ روستاهای اسفیدان و بزنج از خراسان شمالی؛ روستاهای باصدی، مربچه و به جک از استان خوزستان؛ روستاهای مؤمن‌آباد، لاسجرد و فریومد از استان سمنان؛ روستاهای امامزاده بزم، فیشور و علویه از استان فارس؛ روستای فارسجین از استان قزوین؛ روستاهای سرا و آرندان از استان کردستان؛ روستای دهنو لوداب از استان کهکیلویه و به ویر احمد؛ روستاهای قادیکلای بزرگ، عربخیل، گلبستان و کردخیل از استان مازندران؛ روستاهای حسین‌آباد کارخانه قند، شهرک سلگی و زاغه از استان همدان و روستاهای شرف‌آباد و اسلامیه از استان یزد، چهل روستایی هستند که به این مرحله از چهارمین دوره جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب راه یافتند.

حیدری همچنین با اشاره به رشد چهل درصدی روستاهای شرکت کننده در این جشنواره گفت: علاوه بر افزایش مشارکت روستاها، طرح‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره به لحاظ کیفی نیز تنوع چشمگیری داشت و خلاقیت  در طرحها و برنامه هادر امر ترویج کتابخوانی کاملاً قابل ملموس است و امروزه مسیولین روستایی مساله فرهنگ و ترویج کتابخوانی را به عنوان یکی از دغدغه های اصلی خود می دانند و برای ان بر نامه ریزی می کنند

دبیر اجرایی جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب همچنین درباره این جشنواره گفت : «جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب» برنامه‌ای است که هر سال با محوریت معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری مجموعه‌ای از دستگاه‌های دولتی و غیردولتی اجرا می‌شود. بر این اساس هر سال ده روستا یا آبادی عشایری به عنوان روستاها و عشایر دوستدار کتاب معرفی می‌شوند. برای شرکت در این جشنواره، روستاها باید ضمن معرفی ویژگی‌های خاص فرهنگی و اجتماعی روستا، مجموعه فعالیت‌ها، طرح‌ها و برنامه‌های اجرایی خود را برای تقویت زیرساخت‌های کتاب‌خوانی و ترویج عمومی کتاب در روستا معرفی کنند.

حیدری همچنین تصریح کرد: هدف این جشنواره حمایت از اقدام‌های انجام‌شده در روستاها و پشتیبانی از پیشنهادهای ابتکاری در حوزه کتاب و کتاب‌خوانی در روستاها، و معرفی فعالیت‌های فرهنگی و ترویجی مرتبط با کتاب‌خوانی که با مشارکت مردم و دستگاه‌های فعال در روستا انجام شده یا اجرای آن برای سال آینده پیش‌بینی شده است. تلاش برای تأمین بودجه‌های لازم برای گسترش فعالیت‌های مربوط به کتاب و کتاب‌خوانی در روستاها و توجه دادن مردم و نهادهای روستایی به اهمیت کتاب و فرهنگی‌تر شدن فضای روستاها و نیز پر کردن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان روستایی با کتاب از دیگر اهداف این جشنواره است.

او افزود: از برگزیدگان چهارمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب همزمان با انتخاب چهارمین پایتخت کتاب ایران هشتم اسفندماه  تقدیر به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز