خبرگزاری کار ایران

وزیر ارشاد:

یک میلیون و پانصد هزار کانال تلگرامی وجود دارد/نسبت استفاده از رسانه‌های مجازی به مکتوب ۷۰ به ۳۰ است

asdasd
کد خبر : ۵۱۳۰۹۲

سیدرضا صالحی‌امیری با اعضای فراکسیون مطبوعات، رسانه ملی و پایگاه‌های مجازی مجلس دیدار کرد.

به گزارش ایلنا به نقل از خانه ملت، سیدرضا صالحی امیری در نشست مشترک با اعضای فراکسیون مطبوعات، رسانه ملی و پایگاه‌های مجازی که شب گذشته (سه شنبه، ۲۷ تیرماه) برای بررسی وضعیت رسانه‌ها و خبرنگاران برگزار شد، گفت: فعالیت رسانه‌های مجازی ۷۰ درصد بوده و تنها به میزان ۳۰ درصد از رسانه‌های مکتوب استفاده می‌شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: امروز شاهد مهاجرت جدی در دسترسی اطلاعات از شکل مکتوب به مجازی هستیم در حالی که هنوز در این زمینه قانون گذاری صورت نگرفته لذا جهت گیری این است که میزان سرمایه گذاری، انرژی و حساسیت از فضای مکتوب به سمت مجازی برود البته اگر تدبیر مقام معظم رهبری برای تشکیل شورای عالی فضای مجازی نبود امروز دچار یک اغتشاش در این حوزه بودیم.

وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر یک و نیم میلیون کانال تلگرامی وجود دارد که فقط در ایام انتخابات ۳ میلیارد رکورد اطلاعاتی از این طریق تولید، توزیع و دریافت شد، عنوان کرد: از فضای تلگرام باید صیانت شود که البته با فیلتر و حذف متفاوت است و نیاز به قانون گذاری دارد.

صالحی امیری در ادامه با بیان اینکه آمادگی داریم لایحه مدونی برای صیانت از فضای مجازی با همکاری مجلس ارائه کنیم، افزود: در حال حاضر در حوزه مطبوعات در بهترین حالت هستیم و انتخابات که محلی برای چالش و مناقشه بود را با مدیریت پشت سر گذاشتیم و البته برنامه استراتژیکی با چشم انداز یکساله در این خصوص داریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با بیان اینکه برنامه جامع ۱۰ ساله‌ای در حوزه سینما تدوین کرده‌ایم که منتظر نظرات در این خصوص هستیم، ابراز داشت: قصد داریم در تمام حوزه‌های فرهنگی و هنری برنامه‌های جامع ۱۰ ساله ارائه کنیم.

وی در ادامه با بیان این مطلب که در حال حاضر ۳ هزار نفر عضو صندوق هنر هستند، اظهار کرد: قرار شد این افراد تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بگیرند که تا کنون تعداد زیادی برای دریافت این بیمه اقدام کرده‌اند که نیمی از هزینه آن را وزارت فرهنگ و نیمی دیگر را خود بیمه شونده، متقبل می‌شود.

صالحی امیری سبک زندگی، خانواده، سرمایه اجتماعی، اخلاق و آسیب‌های اجتماعی را مهم‌ترین اولویت‌های شورای فرهنگ عمومی دانست و افزود: معتقدیم حوزه‌های علمیه و مساجد نیز باید به تولید محتوا بپردازند و در این حوزه باید جهاد محتوا و جریان شکل بگیرد که لازم است مدارس، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، بسیج، مجلس و سایر نهاد‌ها با هم اقدام کنند تا افراد به جای تغذیه از «آمدنیوز» خبیث از منابع درست تغذیه شوند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان با بیان اینکه نمی‌توانیم به هر فردی که تقاضای رسانه کرد مجوز دهیم خاطرنشان کرد: برای دریافت رسانه صلاحیت حرفه‌ای نیاز است که اگر قانون اصلاح شود از تعداد زیادی از رسانه‌های بلاتکلیف کاسته خواهد شد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز