خبرگزاری کار ایران

خودکفایی در تولید داروی BG۱۲ ظرف دو ماه آینده

asdasd
کد خبر : ۲۱۸۰۷۱

این داروی جدید به BG۱۲ نام دارد که قرار است توسط این شرکت دارویی تولید شود و به تبع از بار مشکلات بیماران‌ام اس کاسته خواهد شد.

دبیر اجرایی یازدهمین کنگره بین المللی‌ام اس ایران ضمن بیان مهمترین دستاوردهای یازدهمین کنگره بین المللی‌ام اس، از خودکفایی کشورمان در تولید دارویBG۱۲ برای بیماران‌ام اسی تا دو ماه آینده خبر داد.

به گزارش ایلنا، حمیدرضا ترابی درباره دستاوردهای این دوره از کنگره گفت: مهم‌ترین دستاوردی که این گنگره داشت بحثدرباره داروهای جدیدی بود که قرار است تا دو سه ماه دیگر توسط یک شرکت داروساز داخلی تولید و برای نیازمندان‌ام اسی، وارد بازار مصرف شود.

وی افزود: این داروی جدید به BG۱۲ نام دارد که قرار است توسط این شرکت دارویی تولید شود و به تبع از بار مشکلات بیماران‌ام اس کاسته خواهد شد. همچنین درباره داروهای جدید به نامalantazumabو(lenterada) بحثشد که این داروبه صورت تزریقی است و مصرف آسانی دارد و در سال دو مرتبه باید به بیمارتزریق شود، در این کنگره درباره کم کردن عوارض این دارو‌ها صحبت شد.

دبیر اجرایی یازدهمین کنگره بین المللی‌ام اس ایران همچنین به پیشرفتهای علم پزشکی در زمینه‌ام اس اشاره کرد و گفت: رشد علمی ایران در زمینه‌ام اس با دنیا برابری می‌کند و در سالهای اخیر پیشرفتهای زیادی را مشاهده کرده‌ایم.

وی با عنوان اینکه یازدهمین کنگره بین المللی‌ام اس با پیام «ام اس داشتن یعنی هرگز تسلیم نشدن» به کار خود پایان داد گفت: در این کنگره بیش از ۶۰۰ شرکت کننده با ۱۵۰ مقاله حضور داشتند که حدود ۶۰ سخنران به بیان ایده‌های خود در این باره پرداختند. همچنین پنج سخنران خارجی موضوعات اصلی در این کنگره حضور داشتند. به طور کلی در این کنگره راهکارهای تشخیصی و آزمایشگاهی، تشخیص زودرس و روشهای درمانی جدید و همچنین درباره ژنتیک و همچنین زندگی با‌ام اس مطرح شد.

ترابی خاطرنشان کرد: کنگره در سطح بسیاری خوبی برگزار شد و تبادل نظر بین اساتیدی که در زمینه‌ام اس صاحب نظر بودند برقرار شد، آخرین راهکار‌ها برای پزشکان متخصص ارائه شد و درانت‌ها بحثدر مورد زندگی با‌ام اس به اتمام رسید.

وی با تاکید بر این نکته که بیمار مبتلا به‌ام اس در روزهای اول با شک زیادی روبه رو است، گفت: پزشک معالج نقش زیادی در هدایت بیمار دارد، ترس، وحشت و ناامیدی از واکنش‌های اولیه بیماران مبتلا به این بیماری است که آموزش پزشکان در برخورد با این بیماران یکی از کارهایی بود که صورت گرفت.

ترابی افزود: در این مراحل ممکن است این استرس‌ها و نگرانی‌ها طول بکشد لازم است مشاوره از سوی پزشک نیز انجام شود؛ بعد از گذشت این دوره مدیریت درمان شروع می‌شود.

دبیر اجرایی یازدهمین کنگره بین المللی‌ام اس ایران به مشکلات اجتماعی بیماران مبتلا به‌ام اس اشاره کرد و گفت: بیماران مبتلا به‌ام اس علاوه بر اینکه دچار مشکلات بالینی هستند یک سری مشکلات اجتماعی دیگر مثل بازنشستگی، وضعیت شغلی، ازدواج و طلاق و بارداری و… دارند که در این کنگره در مورد همه این‌ها بحثشد.

وی در پایان گفت: در این کنگره از دو بیمار‌ام اسی که استاد موسیقی بودند و همچنین از دو بیمار‌ام اسی نمونه و یک پزشک محقق مغز و اعصاب و بهترین دانشجوی پژوهشگر تجلیل شد.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز