خبرگزاری کار ایران

توصیه‌های بهداشتی به مسافران نوروزی

asdasd
کد خبر : ۱۵۶۴۹۰

در صورت مشاهده تخلف از مقررات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره ۱۴۹۰ اطلاع دهند.

ایلنا: معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، توصیه‌هایی را به هم وطنان ارائه داد.

به گزارش ایلنا، سید رضا غلامی تاکید کرد: مواد غذایی پخته شده در سفر باید در کمتر از دو ساعت مصرف شود.

وی افزود: به هنگام استفاده از غذا‌های کنسرو شده باید به تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، مجوزهای قانونی وزارت بهداشت درج شده بر روی قوطی توجه کرد.

معاون مرکز سلامت محیط و کار متذکر شد: از قرار دادن بطری‌های پلاستیکی آب در فریزر و جایخی به منظور یخ زدن و استفاده از آن در طول سفر، به دلیل انتقال مولکول‌های تشکیل دهنده بطری به درون آب خودداری کنید.

وی بر ضرورت استفاده از آب‌های آشامیدنی سالم تاکید کرد و گفت: در صورت عدم دسترسی به آب آشامیدنی سالم و بهداشتی، می‌توان آب چشمه سالم یا آب شیرهایی که اطمینان در سالم و بهداشتی بودن آن نیست را قبل از استفاده جوشاند و بعد مصرف کرد.

غلامی همچنین متذکر شد: نباید از آب بطری که در داخل اتومبیل به مدت چند روز مانده است برای آشامیدن استفاده کرد.

معاون مرکز سلامت محیط و کار به عدم استفاده از ظروف پلیمری برای سرو مواد غذایی و آشامیدنی گرم و داغ تاکید کرد و گفت: می‌توان برای مواد غذایی و آشامیدنی گرم و داغ نیز از ظروف غیر پلیمری مانند ظروف آلومینیومی و ظروف یکبار مصرف نشاسته‌ای استفاده کرد.

وی در ادامه از مردم خواست تا در صورت مشاهده تخلف از مقررات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره ۱۴۹۰ اطلاع دهند.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز