خبرگزاری کار ایران

معاون بهبود تولیدات دامی استان خبر داد:

افزایش تولید گوشت قزمز در استان خوزستان

asdasd
کد خبر : ۴۹۶۵۵۴

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اعلام این خبر گفت: در طی سال گذشته تولید گوشت قرمز در استان 41 هزار و 540 تن بوده که نسبت به سال1394 ،1/7درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، محمد مشکورزاده اظهار داشت: بر اساس آمار و اطلاعات موجود، مقدار تولید گوشت قرمز در سال 1395 ،41 هزار و 540 تن بوده که نسبت به سال 1394 ،680 تن یعنی حدود 1/7 درصد افزایش داشته است.

مشکورزاده با بیان این مطلب که  در سال 1394 ، تولید گوشت قرمز  در استان  40 هزار و 860 تن بوده است،افزود: گوسفند با 33 درصد نقش مهمی در تولید گوشت قرمز داشته، گاو دورگ در مقام دوم با 23 درصد و گاو بومی، بز، گاومیش، گاو اصیل و شتر بترتیب از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان خوزستان می باشند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز