خبرگزاری کار ایران

یک تولیدکننده داخلی تاکید کرد:

ضرورت حمایت دولت از صنایع کم‌مصرف / ایران رکوردار هدر دادن منابع ملی است

کد خبر : ۱۱۸۴۱۶

استفاده از لامپ‌های کم‌مصرف نسل اول که دارای بخار جیوه در ساختار خود بودند در اروپا ممنوع شده و لامپ‌های کم‌مصرف نسل دوم جایگزین آن‌ها شده‌اند، اما به واسطه تبلیغات منفی که در داخل کشور مطرح می‌شود فقط به ممنوعیت استفاده از لامپ‌های کم مصرف در اروپا اشاره می‌شود.

کشور ما رکورد تاسف‌انگیزی در اتلاف انرژی و هدر دادن منابع ملی برای تولید برق دارد و بهینه‌سازی مصرف برق در کشور و رویکرد عمومی به صنایع و محصولات کم مصرف، جز با حمایت دولتمردان محقق نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، ‌اسدالله غریقی عضو سندیکای صنعت برق ایران، با بیان این مطلب گفت: تا زمانی که حمایت از صنایعی که حفظ منابع ملی و تولید محصولات بهینه در حوزه مصرف انرژی را در دستور کار دارند، به دغدغه تصمیم‌گیران و دولتمردان تبدیل نشود، مصرف فاجعه بار انرژی و به‌ویژه برق به قیمت از بین رفتن سرمایه‌های ملی ادامه خواهد داشت.

وی که در آستانه سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق سخن می‌گفت، افزود: حمایت‌های دولت باید در دو بخش فرهنگ‌سازی برای مصرف محصولات بهینه و بسترسازی برای رشد و گسترش صنایع تولیدکننده محصولات کم‌مصرف صورت پذیرد و این یک الزام ملی است.

مدیرعامل شرکت صنایع کم‌مصرف ایرانیان گفت: چنانچه بتوانیم جامعه را ترغیب کنیم که از لامپ‌های کم‌مصرف به جای لامپ‌های التهابی استفاده کنند به ازای هر ۲۰ میلیون شعله لامپ کم‌مصرفی که جایگزین لامپ‌های التهابی شود، نیاز کشور به ساخت یک نیروگاه برق ۲۵۰۰ مگاواتی مرتفع خواهد شد. در واقع فواید زیست محیطی و ملی این امر فراتر ار تصور خواهد بود.

غریقی، با اشاره به اینکه تبلیغات نادرست و ناسالم درخصوص لامپ‌های کم ‌مصرف و عدم آگاهی برخی از افراد و مسوولان دستگاه‌های اجرایی ذیربط یک تهدید بزرگ برای این صنعت کشور به شمار می‌رود، افزود: استفاده از لامپ‌های کم‌مصرف نسل اول که دارای بخار جیوه در ساختار خود بودند در اروپا ممنوع شده و لامپ‌های کم‌مصرف نسل دوم جایگزین آن‌ها شده‌اند، اما به واسطه تبلیغات منفی که در داخل کشور مطرح می‌شود فقط به ممنوعیت استفاده از لامپ‌های کم مصرف در اروپا اشاره می‌شود.

وی ادامه داد: در مورد لامپ‌های کم‌مصرف غیراستاندارد نیز باید به این موضوع اشاره کرد که چون میزان پرتو ماوراء بنفش خروجی از لامپ تحت کنترل نیست، موضوع سرطان زا بودن لامپ بیشتر جای بحثو بررسی دارد.

عضو سندیکای صنعت برق ایران با بیان اینکه صنایع کم‌مصرف ایرانیان در زمینه کنترل سطح پرتو خروجی UV از لامپ‌های کم‌مصرف پیشرو بوده و دارای تنها آزمایشگاه سنجش UV صنعت لامپ در کشور است، افزود: در مجموع به دلیل اینکه استاندارد ملی ایران هیچ الزامی در میزان تشعشع پرتو ماوراء بنفشUV وضع نکرده، استاندارد لامپ‌های کم‌مصرف نیاز به تغییر دارد که شرکت صنایع کم‌مصرف پیشنهاد خود را در این زمینه تدوین و به موسسه استاندارد ارایه خواهد کرد.

غریقی با اشاره به تولید سالانه ۲۰ میلیون شعله از انواع لامپ‌های کم‌مصرف و کم‌مصرف در این مجموعه، افزود: مزیت و تفاوت تولیدات رسانور نسبت به سایر محصولات موجود در بازار شامل دوره گارانتی طولانی‌تر به واسطه کیفیت برتر و بهره‌گیری از تکنولوژی روز دنیا در زمینه تولید محصولات است.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز