خبرگزاری کار ایران

محمد ناصر نیک بخت

جشنواره فیلم نوجوان در همدان ماندگار شد

استاندار همدان گفت: امسال جشنواره فیلم کودک در هیچ کجا برگزار نمی‌شود و جشنواره فیلم نوجوان متعلق به همدان است.

به گزارش ایلنا از همدان، استاندار همدان شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه درخصوص دستاوردهای سفر رئیس جمهور به همدان با اشاره به استقبال خوب مردم از کاروان تدبیر و امید در سفر رییس جمهوری به استان همدان افزود: چنین دستاوردهایی شاید بی‌سابقه است و در سایر سفرهای رئیس جمهور به استان‌های دیگر چنین دستاورد‌هایی برای استان‌ها ایجاد نشده است.

محمد ناصر نیک بخت با تاکید بر اینکه امسال جشنواره فیلم کودک در هیچ کجا برگزار نمی‌شود و جشنواره فیلم نوجوان متعلق به همدان است، ادامه داد: فعلا جشنواره فیلم نوجوان متعلق به همدان است اما شاید رقیب نیز تمدد اعصاب کند و دوباره وارد شود تا جشنواره فیلم را از همدان بگیرد.

نیک بخت با بیان اینکه قرار بود کنگره عارف بزرگ می‌رسیدعلی همدانی در مهرماه برگزار شود که با توجه به فشردگی برنامه‌ها به ناچار به ۲۱ آبان ماه موکول شد، ادامه داد: همچنین نمایشگاه بین المللی کتاب کودک و نوجوان به استان همدان داده شد و این نمایشگاه در آذر ماه برگزار می‌شود.

استاندار همدان با بیان اینکه در سفر رئیس جمهور به همدان۸۵۰ میلیارد تومان برای طرح عمرانی اختصاص داده شد در حالی که اعتبار عمرانی همدان سالانه ۱۰۶ میلیارد تومان است، افزود: تخصیص اعتبار ۸۵۰ میلیاردی ۱۰۰ در صدی است به این معنی که از ۱۰۶ میلیارد تومان اعتبار عمرانی استان در طول سال ممکن است یک سال، ۲۷ درصد و یک سال ۷۰ درصد تخصیص یابد اما تضمین شده که این ۸۵۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی به صورت ۱۰۰ در صد پرداخت شود.

محمدناصر نیک بخت با بیان اینکه سال گذشته ۷۲ درصد معادل ۷۴ میلیارد تومان از اعتبارات عمرانی استان همدان تخصیص یافت، ادامه داد: رئیس جمهور معتقد است زمانی که با طرحی موافقت می‌کند باید تا پایان عمر دولت به بهره بردای برسد و پس به این دلیل اعتبارات عمرانی را صد در صد تخصیص می‌دهد.

وی در ادامه با بیان اینکه۸۸۰ میلیارد تومان طرح‌های مشارکتی برای استان ایجاد شد، بیان کرد: طرح‌هایی وجود دارند که چون به مرحله ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی نرسیده دولت نمی‌تواند وارد سرمایه گذاری شود و برای آن اعتباری در نظر گیرد در نتیجه در جلسه‌ای که در تهران با حضور شرکت‌های سرمایه گذاری برگزار شد، طرح‌ها ارائه شد تا مشارکتی به انجام برسد و در این راستا۸۸۰ میلیارد تومان توافق با شرکت‌های سرمایه گذاری انجام شد.

استاندار همدان یکی از طرح‌های مشارکتی را سد گرین دانست و ادامه داد: سد گرین نهاوند بعد از شش سال هشت درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امسال در قانون بودجه ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار برای این سد دیده شد در صورتی که اتمام این پروژه ۲۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد پس با سالی ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار، به نتیجه رسیدن سد چند دهه زمان می‌برد.

نیک بخت ادامه داد: یک بانک و یک شرکت سرمایه گذاری قبول کردند که درخصوص سد گرین وارد عمل شوند و خاتم الاوصیا اجرای سد را پذیرفت اما گفت باید شرکتی پیدا شود که سرمایه گذاری را بپذیرد که در این زمینه با بانک کشاورزی صحبت شد و بانک پذیرفت که سرمایه گذاری را انجام دهد و سازمان مدیریت و وزارت نیرو نیز پذیرفتند که در مدت هفت سال سرمایه گذاری بانک کشاورزی را پرداخت کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه بانک شهر توافق کرد با شهرداری که پروژه‌های مشخص را تا سقف ۵۰۰ میلیارد تومان در شهر همدان اجرا کند، ادامه داد: ۲۰۰ میلیارد مربوط به سایر طرح‌ها است و شرکت شستا نیز سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد تومان در همدان را پذیرفت تا هتل همای همدان را در زمین خود کنار دانشگاه پیام نور به مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان برای استان اجرا کند که در سفر رئیس جمهور به همدان نیز کلنگزنی شد.

استاندار همدان در ادامه با اشاره به اینکه در سفر رئیس جمهور به همدان هزار و ۲۰۰میلیارد تومان نیز تسهیلات برای سرمایه در گردش و سرمایه ثابت به واحدهای تولیدی استان در نظر گرفته شد، عنوان کرد: ۸۸۰ میلیارد تومان طرح‌های مشارکت و ۸۵۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی به استان داده شد اما این‌ها کامل نیست و امیدواریم موضوع اتاق پمپاژ و تصفیه خانه تالوار نیز نهایی شود.

محمدناصر نیک بخت از اضافه شدن ۹۰۵ تخت بیمارستانی به بیمارستان‌های استان همدان از محل اعتبارات عمرانی اشاره کرد و ادامه داد: درخصوص بیمارستان، اکباتان را نتوانستیم به نتیجه برسیم که در این راستا یک جلسه سه جانبه بیان استانداری همدان، سازمان مدیریت و نهاد ریاست جمهوری در رابطه با طرح‌های عمرانی برگزار شد و طرح‌هایی عمرانی که در جلسات سه جانبه تصویب می‌شد کنار گذاشته می‌شد تا با حضور رئیس جمهور نهایی شود.

وی افزود: در یک جلسه چهار جانبه بین استانداری، سازمان مدیریت برنامه ریزی، نهاد ریاست جمهوری و شرکت‌ها تعدادی از طرح‌ها ماند و همه بیمارستان‌ها را پذیرفتند اما بیمارستان اکباتان را نمی‌پذیرفتند و می‌گفتند پول نداریم تا جایی که وزیر بهداشت گفت سهمی از من برای استاندار همدان بگذارید که در ‌‌نهایت ۵۰ میلیارد تومان هم برای بیمارستان اکباتان تخصیص یافت.

استاندار همدان با اشاره به اینکه ۸۵۰ میلیارد تومان اعتبار طرح‌های عمرانی به استان همدان داده شد، افزود: برای ساختمان سد سرابی، یکساله ۱۵ میلیارد تومان، تکمیل ساختمان سد شنجور به مدت یک سال ۱۵ میلیارد تومان، زه کشی سد کلان به مدت یک سال ۱۵ میلیارد تومان، تصفیه خانه بی‌او تی ۲۲ میلیارد تومان، آبرسانی به پنج شهر پنج میلیارد تومان، مجتمع‌های آبرسانی روستاهای اولویت دار که ۲۵ درصد جمعیت روستایی را شامل می‌شود ۴۰ میلیارد تومان، تکمیل تصفیه خانه شهر‌های استان همدان ۵۸ میلیارد تومان، ساختمان فرمانداری فامنین پنج میلیارد تومان و غیره اختصاص یافت.

وی در ادامه به بخش کشاورزی اشاره کرد و با بیان اینکه در سفر رئیس جمهور به همدان ۴۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای بخش کشاورزی اعتبار گرفته شد، اظهار داشت: برای آبیاری تحت فشار شش هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان، ۴۱ میلیارد تومان گرفته شد.

استاندار همدان با اشاره به اینکه استان همدان توانایی اجرای سالانه ۱۲ هزار هکتار آبیاری تحت فشار را دارد که اعتبار شش هزار هکتار از سهمیه سفر تامین و شش هزار هکتار دیگر از بودجه وزارت جهاد کشاورزی انجام می‌شود، عنوان کرد: برای عملیات آبخیزداری در عرصه، چند سد در مساحت هزار و ۸۶۲ هکتار یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اختصاص یافته است.

محمد ناصر نیک بخت با عنوان اینکه در بخش بهداشت و درمان نیز در سفر رئیس جمهور، ۱۲۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار داده شد که این اعتبار قابل مقایسه با اعتبار ۱۰۶ میلیارد تومانی عمرانی استان در طول سال نیست، عنوان کرد: برای تکمیل بیمارستان نهاوند ۱۹ میلیارد تومان، برای بیمارستان بهار ۱۱ میلیارد تومان، برای بیمارستان قائم اسدآباد ۱۰ میلیارد تومان، برای ساخت بخش سوختگی بیمارستان بعثت همدان ۹ میلیارد تومان، بیمارستان اکباتان۴۹ میلیارد و۵۰۰ میلیون تومان، بیمارستان تویسرکان ۲۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و برای دانشکده پرستاری اسدآباد هفت میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه از دل کمک‌ها نیز ۹۰۵ تخت بیمارستانی به دست می‌آید، عنوان کرد: هم اکنون کل تخت بیمارستانی استان همدان دو هزار و ۱۵۰ تخت است که با این ۹۰۵ تخت به بیش از سه هزار تخت می‌رسد.

استاندار همدان با اشاره به اینکه در فصل حمل و نقل، ۴۳۳ میلیارد ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار در سفر رئیس جمهور به همدان داده شد، بیان کرد: برای مشارکت در ساخت آزاد راه ساوه- همدان ۳۰ میلیارد تومان، تکمیل کنار گذر اسدآباد ۱۸میلیارد تومان، ساخت باند دوم کبودرآهنگ به قیدار ۱۰میلیارد تومان، تکمیل کنار گذر رزن ۱۳ میلیارد تومان، تکمیل کنار گذر غربی شهر همدان۹۱ میلیارد ۲۰۰ میلیون تومان، تکمیل راه آهن همدان ۲۷۱ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

نیک بخت با بیان اینکه اعتبار داده شده برای راه آهن همدان منهای ریل است و این اعتبار فقط روی زمین هزینه می‌شود، عنوان کرد: در بخش قضایی نیز سازمان بازرسی برای امسال چهار میلیارد تومان برای ساخت ساختمان خود خواسته بود و برای تکمیل به ۱۲ میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت که این ۱۲ میلیارد تومان در سفر رئیس جمهور تخصیص یافت.

وی در ادامه با بیان اینکه در بخش فرهنگ و ورزش ۱۲میلیارد ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار به استان همدان اختصاص یافت، عنوان کرد: برای تکمیل استخر سر پوشیده اسدآباد یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان، استادیوم ملایر هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و دو میلیارد نیز برای بنیاد بوعلی و میر سید علی در نظر گرفته شد.

استاندار همدان با عنوان اینکه در بخش علمی و فرهنگی نیز ۳۵ میلیارد ۳۵۰ میلیون تومان اعتبار به استان همدان داده شد، افزود: برای دانشکده شیمی و کشاورزی دانشگاه بوعلی سه میلیارد و۵۰۰ میلیون تومان، دانشکده علوم انسانی نهاوند سه میلیارد و۹۵۰ میلیون تومان، تکمیل ساختمان پارک علم و فناری میلیارد تومان، پژوهشکده کشمش و انگور ملایر دو میلیارد تومان، تکمیل دانشکده فنی و حرفه‌ای کبود راهنگ سه میلیارد تومان اعتبار به استان همدان داده شد.

محمد ناصر نیک بخت با بیان اینکه در بخش اقتصادی در سفر رئیس جمهور ۸۸۰ میلیارد تومان به استان همدان اختصاص داده شد، بیان کرد: یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از این ۸۸۰ میلیارد برای ساخت سد گرین، ۲۳۰ میلیارد برای طرح فرآورده‌های دارویی، باقی اعبتار نیز برای ساخت هتل در همدان، ساخت تقاطع‌های غیر هم سطح همدان، دو کارخانه تولید کاغذ از کربنات کلسیم، پروژه استحصال منیزیوم از دولومیت و غیره در نظر گرفته شده است که هزار و ۲۰۰ میلیارد نیز برای طرح‌های مشارکتی در نظر گرفته شده بود.

محمد ناصر نیک بخت با بیان اینکه در بحث فرودگاه همدان مشکلی وجود نداشت چراکه از روزی که به عنوان استاندار به همدان آمده‌ام ۲۱ میلیارد تومان برای فرودگاه دیده شده و برج فرودگاه نیز در حال ساخت است، عنوان کرد: فرودگاه همدان یک یا دو برنامه دیگر دارند که اعتبار آِن‌ها پیش بینی شده است و هم اکنون فرودگاه آمادگی نشستن و برخواستن هواپیما‌های پهن پیکر را دارد و حجاج از همدان پرواز می‌کنند.

وی با بیان اینکه حدود دو ماه بعد از سفر رئیس جمهور استاندار استانی که سفر انجام شد را به دولت دعوت می‌کند و استاندار باید توصیح دهد که مصوبات به چه مرحله‌ای رسید و هر شش ماه یک بار نیز باید در مورد مصوبات سفر توصیح دهد، ادامه داد: استاندار باید در دولت اعلام کند که چه سازمانی همکاری خوب و چه دستگاهی همکاری بد داشته است.

وی در ادامه به پتروشیمی هگمتانه اشاره کرد و ادامه داد: مقرر شد شنبه هفته آینده هیئت خصوصی سازی تصمیم بگیرند و پتروشیمی هگمتانه را به مزایده بگذارند بعد از مزایده تا شش ماه فرصت برای تحویل پتروشیمی هگمتانه داده می‌شود و فقط ۱۰ درصد این پروژه باقی مانده است.

کد خبر : ۳۰۴۰۵۲