کد خبر: 2624 A

در هفتمین جشنواره ملی آش ایرانی

ایلنا: خوراک‌های سنتی این استان مانند حلیم برنج، آب بنه، آش کارده، آش آبغوره، آش سبزی، حلوای کاسه و حلوای سین در این نمایشگاه شرکت می‌کند.

شیراز - ایلنا: معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل میراث فرهنگی فارس از نمایشگاه  خوراک‌های سنتی این استان در هفتمین جشنواره ملی آش ایرانی خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا ازشیراز، محمد مهدی نجفی اظهار داشت: این اداره کل با هدف معرفی خوراک‌های سنتی این استان مانند حلیم برنج، آب بنه، آش کارده، آش آبغوره، آش سبزی، حلوای کاسه و حلوای سین در این نمایشگاه شرکت می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت خوراک در مبحث توسعه گردشگری گفت: امروزه شاهد رشد هویت خوراک‌های محلی تحت تاثیر صنعت گردشگری هستیم که استان پهناور فارس با تنوع اقلیمی، تاریخی، فرهنگی و اجتماعی نیز از این امر مستثنی نیست و با توجه به اهمیت موضوع، لزوم نگاه جدی به آن احساس می‌شود.

نجفی با اشاره به برگزاری هفتمین جشنواره ملی آش ایرانی که با رویکرد تخصصی در این حوزه برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: این رویداد فرهنگی با شعار «غذای ایرانی، خوراک جهانی» با محوریت آش‌های ایرانی از هشتم شهریور‌ماه سال جاری تا یازدهم همین ماه در شهر زنجان در بخش‌های پخت عمومی و مسابقه برگزار می‌شود.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر