تولید ۱۹ هزارتن غلات، در شهرستان اسکو
۱۵ هزار تن گندم و ۴ هزار تن جو، حاصل تلاش بهره برداران شهرستان اسکو از ۵ هزار هکتار سطح زیرکشت آبی و ۳ هزار هکتار سطح زیر کشت اراضی زراعی دیم بوده است.
ایلنا: مدیر جهادکشاورزی شهرستان اسکو گفت: برداشت بالغ بر ۱۹ هزارتن غلات از اراضی زیرکشت این شهرستان، گامی کوچک در راستای تحقق امرخودکفایی در تولید این محصولات استراتژیک محسوب میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا حسن ایمانی در گفتگو با خبرنگاران افزود: ۱۵ هزار تن گندم و ۴ هزار تن جو، حاصل تلاش بهره برداران شهرستان اسکو از ۵ هزار هکتار سطح زیرکشت آبی و ۳ هزار هکتار سطح زیر کشت اراضی زراعی دیم بوده است.
وی با اشاره به تاکید متخصصان تغذیه به اهمیت مصرف غلات سبوس دار افزود: مصرف غلات، خصوصاً غلات کامل برای سلامتی مزایایی زیادی داشته و افرادی که غلات کامل را مصرف میکنند، خطر کمتری برای ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی دارند، زیرا غلات مواد مغذی زیادی را برای سلامت و نیاز بدن تأمین مینمایند. در ایران برخی واحدهای تولید کننده مواد غذایی، محصولاتی مانند ماکارونی یاکیکهای غنی شده تولید میکنند.