خبرگزاری کار ایران

شهرام شاه حسینی:

مهم‌ترین نیازسینمای دفاع مقدس تولید فکر است

امروز، مخاطب با تولیدات سینمای دفاع مقدس ارتباط برقرار نمی‌کنند چراکه قهرمان‌های فیلم‌های ما خیلی کلیشه‌ای، یک سویه، بدون دغدغه‌های اجتماعی وخانوادگی و از دسترس عامه مردم دور هستند.

ایلنا: مهم‌ترین اتفاقی که برای سینمای کشور، بویژه دفاع مقدس باید بیفتد تولید فکر و ایده است.

به گزارش ایلنا، شهرام شاه حسینی از فیلمسازان جوان سینمای ایران با بیان این مطلب افزود: تولید فیلم راحت است اما چگونگی پرداختن و انتقال مفاهیم به زبان هنرسینما که مخاطب را با خود همراه سازد کمتر بوجود می‌آید.

وی تصریح کرد: سینما نباید دچار سیاست زدگی شود و اهالی آن باید زیر چ‌تر یک خانواده واحد برای جبران کاستی‌ها ومشکلات خود چاره اندیشی کند.

شاه حسینی معتقد است مسئولین سینمای کشور و برگزارکنندگان جشنواره‌های سینمایی باید برای فیلم سازان ایجاد انگیزه کنند و در فضای رقابت سالم آثارشان مورد بررسی و داوری تخصصی قرار گیرد در آن صورت قطعا، سینماگران برای تولید بهتر وجذب مخاطب بیشتر چه در جشنواره‌ها و چه درسالن‌های سینما تلاش خواهند کرد.

وی با اشاره به رویکردهای بین المللی جشنواره فیلم مقاومت خاطر نشان ساخت: پرداختن به سینمای فرامرزی آن هم با موضوع مقاومت و یا بیداری اسلامی به عنوان ایده اولیه برای تولیدات بین المللی خوب است اما قبل از آن باید به سینمای پرفراز و نشیب داخل سروسامان بدهیم و مشکلات ریز و درشت فیلم‌ها از مرحله پیش تولید تا به ویژه مرحله اکران را به استانداردهای لازم برسانیم بعد می‌توانیم به سینمای سایر کشور‌ها و فرامرزی هم با تولیدات مطلوب نفوذ کنیم.

شاه حسینی که در چندین فیلم با موحوم رسول ملاقلی‌پور همراه بوده است با اشاره به فراز و فرودهای سینمایی دفاع مقدس یادآور شد: سینمای دفاع مقدس به لحاظ کمیتی در شروع طوفانی اما با کیفیت نه چندان مطلوب آغاز به کار کرد و تمام سینماگران ومسئولین فکر می‌کردند که این سینما روبه رشد است وبه جای خواهد رفت که شایسته این ژانر وارزش‌های نمادین دفاع مقدس است چراکه این سینما اگر اصولی و با نگاهی عمیق پرداخته شود مردم را همراه خود خواهد کرد، اتفاقی که تا به امروز کمتر افتاده است.

وی اضافه کرد: متاسفانه امروز، مخاطب با تولیدات سینمای دفاع مقدس ارتباط برقرار نمی‌کنند چراکه قهرمان‌های فیلم‌های ما خیلی کلیشه‌ای، یک سویه، بدون دغدغه‌های اجتماعی وخانوادگی و از دسترس عامه مردم دور هستند و قطعا، اثری که بر مخاطب تاثیر نگذارد اثر مطلوبی نیست.

کارگردان فیلم‌های سینمایی «تاوان»، «آقای هفت رنگ»، «زن‌ها فرشته‌اند»، «به طعم خاک» گفت: در سینمای دفاع مقدس علیرغم اینکه پیش می‌رویم اما رویه‌های ساخت فیلم‌ها رو به عقب هستند و اصولا در این ژانر تولید فکر وخلاقیت معنا ندارد و با نگاه‌های سطحی ومتفاوت به سینمای دفاع مقدس که مهم‌ترین وارزشی‌ترین سینما است لطمه می‌زنیم.

به گفته وی، ما باید بپذیریم که آثار ناشی از جنگ در زندگی روزمره مردم تاثیر مستقیم داشته و هیچگاه، تبعات جنگ را چه خوب و چه بد تفسیر وآسیب‌شناسی نکرده‌ایم تا بتوانیم برای هنر سینما که ماندگاری دفاع مقدس و ارزش‌های آن را به خوبی می‌تواند تضمین کند برنامه ریزی مخاطب پسندی داشته باشیم.

دوازدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت، توسط انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس و با مشارکت و همیاری «سازمان سینمایی کشور و استانداری کرمان» با رویکرد «مقاومت، بصیرت و شکوفایی و به منظور» تبیین فرهنگ مقاومت و پاسداشت حماسه‌های انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس «و» نگاه به حضور سازنده ایثارگران در مقابل دشمنان «،» تحریم اقتصادی «،» دستاوردهای علمی و افتخارات جهانی «،» مقاومت و بیداری اسلامی «،» مقابله با استکبار جهانی «،» تروریسم «و» صهیونیسم بین الملل «در قالب بخش‌های مختلف سینمایی، کوتاه، مستند، ویدیویی، فیلمنامه نویسی و چشم انداز سینمای مقاومت ایران و نشست‌های تخصصی و بزرگداشت سینماگران عرصه انقلاب و دفاع مقدس و برنامه‌های جانبی دیگر همزمان با هفته دفاع مقدس به مرکزیت استان کرمان در استان‌های مختلف و هشت کشور جهان برگزار می‌شود.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز