مواد حاوی کافئین سبب افزایش فشار خون میشود
مرکبات، توتها و سبزیهای دارای برگ سبز منابع خوب ویتامین ث هستند دریافت کم این ویتامین با فشار خون بالا ارتباط دارد. خوردن گوشتهای سفید مانند مرغ و ماهی طبخ شده بدون نمک برای افراد دچار فشار خون بالا توصیه میشود.
ایلنا: مواد حاوی کافئین از قبیل قهوه، نوشابههای کولا و شکلات سبب افزایش فشار خون میشوند و باید در حد اعتدال مصرف شوند.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت کارشناس پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی با بیان این مطلب اظهار داشت: کاهش وزن و حفظ وزن طبیعی از ارکان اساسی هر برنامه طراحی شده برای مقابله با فشار خون بالا هستند.
نسرین آژنگ با بیان اینکه پتاسیم و کلسیم میتواند به کاهش فشار خون کمک کند، افزود: موز، زردآلو، انجیر، گریب فروت، هلو، انگور و آبلیمو میوههایی سرشار از پتاسیم هستند که در کاهش فشار خون بالا موثرند.
وی تصریح کرد: حبوبات، سیب زمینی، سیر، کلم بروکلی، کدو سبز، قارچ و گوجه فرنگی و سبزی نیز سرشار از پتاسیم هستند.
این کارشناس ادامه داد: مرکبات، توتها و سبزیهای دارای برگ سبز منابع خوب ویتامین ث هستند دریافت کم این ویتامین با فشار خون بالا ارتباط دارد. خوردن گوشتهای سفید مانند مرغ و ماهی طبخ شده بدون نمک برای افراد دچار فشار خون بالا توصیه میشود.
آژنگ خاطرنشان کرد: افرادی که از فشارخون بالا رنج میبرند باید از خوردن غذاهایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو گوشت، ماهی دودی یا کنسرو شده، سسها و کنسرو لوبیا که سرشار از سدیم هستند پرهیز کنند.