خبرگزاری کار ایران

وجود عوامل خطرزای میکروبی در نان‌های بدون شناسنامه

asdasd
کد خبر : ۴۸۷۱۳۶

کار‌شناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از مردم خواست از خرید نان های بدون شناسنامه در سوپرمارکت ها پرهیز کنند ؛ چرا که احتمال وجود عوامل خطر زای میکروبی مانند کپک و مخمر در این نان ها وجود دارد.

به گزارش ایلنا از سازمان غذا و دارو، زهره پوراحمد تاکید کرد: لازم است تمام نان های عرضه شده در سوپرمارکت ها و فروشگاه ها دارای مجوزهای بهداشتی باشند.

وی خاطرنشان کرد: محصولات دارای مجوزهای بهداشتی از جمله پروانه ساخت از وزارت بهداشت یا شناسه نظارت بهداشتی کارگاهی، امکان کنترل، پایش و بازرسی را از سوی کارشناسان سازمان غذا و دارو دارند.

وی اضافه کرد: اینگونه محصولات در سازمان غذا و دارو ثبت شده اند و فرمولاسیون مشخصی دارند.

پوراحمد تصریح کرد: نان هایی که بدون مجوزهای بهداشتی لازم ، تهیه می شوند و در سوپرمارکت ها به فروش می رسند، محل تهیه آنها مشخص نیست بنابراین بازرسی، پایش و کنترل محصول از سوی کارشناسان غذا و دارو انجام نمی شود.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز