خبرگزاری کار ایران

سرمایه گذاری هزار و ۲۰۰ میلیاردی خیران اصفهانی در بهداشت و درمان

در دومین جشنواره تجلیل از خیران و واقفان عرصه سلامت استان اصفهان، که با حضور هزار خیر از سراسر کشور برگزار می‌شود، ۱۲۰ برگزیده در سه گروه نام آوران، چهره‌های ماندگار و خیران بر‌تر معرفی می‌شوند.

 اصفهان - ایلنا: مدیر عامل مجمع خیریه‌های درمانی استان اصفهان، پررنگ بودن آموزه‌های دینی و ریشه‌های مذهبی در اصفهان را مهم‌ترین دلیل توجه آن‌ها به کارهای خیر دانست و گفت: کسانی که توانایی مالی لازم را دارند در هیچ زمینه‌ای نیست که احساس نیاز وجود داشته باشد و وارد میدان نشده باشند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سید حسین رضازاده، پیش از ظهر امروز در نشست خبری که درآستانه برگزاری دومین جشنواره تجلیل از خیران و واقفان عرصه سلامت استان اصفهان برگزار شد، با اشاره به همکاری نزدیک انجمن‌های خیریه اصفهان با دانشگاه علوم پزشکی به خصوص در هفت سال اخیر، تاکید کرد: این مجامع برای رفع نیاز‌ها و کمبودهای مردم از یکدیگر سبقت می‌گیرند و گواه این ادعا هم خدماتی است که در اصفهان و شهرهای اطراف آن مانند گلپایگان، خمینی شهر، خوانسار، شهرضا، خور و بیابانک و... ارائه می‌شود.

وی مجموع سرمایه گذاری خیران اصفهانی در بخش بهداشت و درمان را هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برشمرد و یادآورشد: برخی از مهم‌ترین اقدامات عمرانی در دست اجرا عبارتند از طرح توسعه بیمارستان خمینی شهر با ۹ میلیارد تومان اعتبار، احداث بیمارستان جامع زنان که در آینده‌ای نزدیک آماده بهره برداری خواهد شد، افتتاح رسمی بیمارستان تخصصی کودکان امام خمینی و بیمارستان امام رضا (ع) که با ۱۸ هزار متر زیر بنا برای رائه خدمات به بیماران سرطانی ساخته می‌شود.

رضازاده امتیاز خیران اصفهانی را ورود آن‌ها به تمام عرصه‌ها از جمله طرح‌های عمرانی، ساخت مراکز بهداشتی و درمانی و خدمت رسانی به بیماران نیازمند عنوان کرد و گفت: در حوزه پژوهشی و فرهنگ سازی نیز خیران وارد عمل شده‌اند و با برگزاری همایش‌های و اقدامات دیگر، مردم را به اهداء عضو تشویق کرده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه تنور خیرخواهی در میان مردم اصفهان داغ است، اظهار داشت: مراکز خیریه به تامین هزینه‌های درمانی بیماران نیازمند توجه ویژه‌ای داشته‌اند، حوزه‌های دیگر مانند تعمیر و نگهداری تجهیزات و پشتیبانی از مراکز نیز فعالیت‌های قابل توجهی صورت گرفته است.

معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دبیر دومین جشنواره تجلیل از خیران و واقفان عرصه سلامت استان اصفهان نیز هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی و گرامی داشت سه گروه از خیران فعال در بخش بهداشت و درمان دانست و گفت: در این مراسم که با حضور هزار خیر از سراسر کشور برگزار می‌شود، ۱۲۰ برگزیده در سه گروه نام آوران، چهره‌های ماندگار و خیران بر‌تر معرفی می‌شوند، نام آوران خیرانی هستند که به رحت خدا رفته‌اند و به عنوان اسطوره‌ای از خیرخواهی به مردم معرفی می‌شوند، چهره‌های ماندگار در قید حیاتند و خدماتی انجام داده‌اند که نقطه عطفی در بخش درمان بیماران نیازمند ایجاد کرده است و بالاخره خیران بر‌تر که از میان اسامی ارسال شده از سوی خیریه‌ها انتخاب شده‌اند.

دکتر نورالدین سلطانیان با اشاره به وجود ۴۰ انجمن خیریه فعال در شهر اصفهان و بیش از ۱۰۰ انجمن در استان، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سالهای گذشته همواره در میان سه دانشگاه بر‌تر کشور قرار داشته اما از نظر وجود خیران عرصه سلامت اصفهان، رتبه نخست کشور را دارد.

وی مجموع سرمایه گذاری این خیران در شبکه بهداشت و درمان استان را از زمان پیروزی انقلاب تاکنون بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: با توجه به این حجم از کار به جرات می‌توان گفت خیران هیچ استانی، مثل اصفهان نیستند.

سلطانیان با تاکید بر سابقه همکاری خیریه‌ها با دولت در سراسر دنیا، گفت: حتی در کشوری مانند آمریکا که بالا‌ترین سرانه درمان جهان را دارد، دولت نمی‌تواند تمام خدمات بهداشتی را به مردم ارائه دهد و از کمک تعداد زیادی موسسه خیریه بهره می‌گیرد.

وی با انتقاد از کمرنگ شدن فرهنگ وقف در حوزه بهداشت و درمان، تصریح کرد: با تشویق مردم به توجه به این سنت نیکو، دستاوردهای عمیق و قابل توجهی در شبکه بهداشت و درمان به دنبال خواهد داشت.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز