خبرگزاری کار ایران

آیت‌الله مصباح در جمع اعضای جبهه پایداری:

بینی و بین‌الله نعمتی بالاتر از نعمت وجود مقام معظم رهبری سراغ ندارم

asdasd
کد خبر : ۲۰۸۶۶۶

گاه تنها چند دقیقه صحبت کردن ایشان دارای حکمت‌های متعددی است. لذا با دقت در رفتار‌ها و سخنان ایشان مشخص می‌شود که ایشان مصداق بارز «و ایّدهم بروح منه» هستند و تحت عنایت خداوند متعال قرار دارند و چنین کسی را نمی‌توان با سیاستمداران عالم و حتی علما مقایسه کرد.

رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: نعمتی بالاتر از نعمت وجود مقام معظم رهبری سراغ ندارم. کمالات ایشان بر کسی پوشیده نیست و هر روز نیز جلوه‌ای از کمالات ایشان ظاهر می‌شود.

به گزارش ایلنا، آیت‌الله مصباح یزدی رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در جمع اعضای جبهه پایداری ضمن شکرگزاری به درگاه خداوند متعال به مناسبت سلامتی رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: از بسیاری از آیات الهی مشخص می‌شود که خداوند متعال شکرگزاری مخلصانه بندگانش را بسیار دوست دارد، ولو به آن شکرگزاری نیاز ندارد.

آیت‌الله مصباح یزدی اظهار داشت: بینی و بین الله بین نعمت‌هایی که خدا به ما داده است، نعمتی بالاتر از نعمت وجود مقام معظم رهبری سراغ ندارم. کمالات ایشان بر کسی پوشیده نیست و هر روز نیز جلوه‌ای از کمالات ایشان ظاهر می‌شود؛ به گونه‌ای که دوست و دشمن در دنیا اعتراف کرده‌اند که ایشان شخصیتی ممتاز است.

وی با اشاره به نمونه‌هایی اظهار داشت: گاه تنها چند دقیقه صحبت کردن ایشان دارای حکمت‌های متعددی است. لذا با دقت در رفتار‌ها و سخنان ایشان مشخص می‌شود که ایشان مصداق بارز «و ایّدهم بروح منه» هستند و تحت عنایت خداوند متعال قرار دارند و چنین کسی را نمی‌توان با سیاستمداران عالم و حتی علما مقایسه کرد.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به وجود نقص‌ها و کمبود‌ها در انسان‌ها اظهار داشت: جدای آن‌چه که انسان به خاطر غفلت یا جهل، از آن دور مانده و در نتیجه انجام وظیفه نمی‌کند، گاه افرادی آگاه و عالم هستند، اما به خاطر عواملی به وظیفه عمل نمی‌کنند که مهمترین این عوامل، حب دنیا و وابستگی به آن است.

وی با اشاره به زندگانی حضرت علی(ع) اظهار داشت: در جای‌جای نهج البلاغه از مذمت دنیا سخن به میان آمده است و وصیت علی(ع) به ما، ترک دنیا و دوری از وابستگی به دنیاست؛ اما آیا ما واقعا دنباله رو ایشان هستیم یا به دنبال شهرت، مقام، ثروت، موقعیت و…؟

استاد اخلاق حوزه علمیه قم، راه مقابله با دنیاپرستی را تمرین بر ایثار و گذشت دانست و تأکید کرد: ما به گونه‌ای رفتار می‌کنیم که گویا در ازای کمترین زحمتی برای انقلاب، از انقلاب توقع داریم، اما رهبری نظام، در یک بیمارستان دولتی، آن هم در زمانی که مزاحم وقت دیگری نباشد، بستری می‌شوند. این چنین شخصی شاگرد مکتب علی(ع) است، نه کسی که به دنبال پارتی می‌گردد تا کارش بهتر راه بیفتد.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به این‌که استقامت در راه صحیح و گذشتن از منافع مادی، زحمت و مجاهدت و تمرین می‌خواهد، اظهار داشت: زمانی مصیبت بیشتر می‌شود که انسان مجاهده کرده و راه صحیح را انتخاب کرده، اما در وسط کار برگردد؛ این بسیار بدتر است؛ چرا که نه تنها خودش را بدبخت کرده است، بلکه زبان دیگران را نیز به خوبان باز می‌کند و این گناهش مضاعف است.

وی در ادامه با اشاره به این‌که خدا با کسی حتی با پیامبران خویشی ندارد، اظهار داشت: تکلیف علما و افراد آگاه بیشتر است؛ لذا کسانی که خودشان را منتسب به نظام، ولایت و.. می‌دانند، تکلیفشان سخت‌تر است.

این استاد اخلاق حوزه علمیه قم با اشاره به نمونه‌هایی از زندگانی بزرگان و علما اظهار داشت: شاگرد مکتب علی(ع) اگر چیزی را وظیفه تشخیص بدهد، همان را انجام می‌دهد و تطمیع و تهدید در اراده او هیچ تأثیری نخواهد داشت؛ مصداق بارز آن امام خمینی(ره) است که در طول عمرش هرگز به خاطر منفعتی دست از وظیفه بر نداشت و سوگند یاد می‌کرد که در طول عمرش از کسی نترسیده است. این افراد چنین هستند؛ چرا که واقعا آخرت و حساب و کتاب را باور کرده‌اند؛ لذا باید باور‌ها و اعتقادات را تقویت کرد و در عمل نیز تمرین کرد.

گفتنی است این مراسم بیست و ششم شهریور ماه سال جاری در سالن تشریفات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز