خبرگزاری کار ایران

در خانه هنرمندان

مراسم گرامیداشت طراح لوگوی سریال امام علی(ع) برگزار می شود

کد خبر : ۱۶۰۳۵۵

همزمان با اولین سالگرد درگذشت استاد «حمید غبرانژاد» مراسم گرامیداشت این هنرمند خوشنویس جمعه ۲۹ فروردین ساعت ۱۶ تا ۲۰ در نگارخانه استاد ممیز خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

مراسم گرامیداشت استاد «حمید غبرانژاد» با نمایش یک روزه آثارش در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

به گزارش ایلنا همزمان با اولین سالگرد درگذشت استاد «حمید غبرانژاد» مراسم گرامیداشت این هنرمند خوشنویس جمعه ۲۹ فروردین ساعت ۱۶ تا ۲۰ در نگارخانه استاد ممیز خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

در این مراسم ۳۲ اثر از آثار سیاه مشق، نستعلیق، شکسته و ثلثاین هنرمند در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

حمید غبرانژاد بیستم بهمن ۱۳۳۸ در تهران دیده به جهان گشود. او همزمان با گذراندن دوره‌های تحصیلی، درس خوشنویسی را نزد استاد محمد احصایی آغاز کرد و دوره‌هایی را نیز با استاد مرتضی عبدالرسولی گذراند. در یادگارهای او که بیشترینش در تابلوهای سیاه‌مشق به عنوان عرصه هنرمندانه‌ترین بخش خوشنویسی ایرانی به‌جا مانده، نشانه‌های درک بی‌همتا از حرکت هر حرف در فضا، همراه با صلابت و نجابت، سلامت و شاعرانگی و زیبایی، به نمایش درآمده است. انحنا‌ها و چرخش‌ها و قوس‌ها و کشیدگی‌ها، همگی اجزای رازهای متقاعدکننده‌ای از هنر کم‌نظیر غبرانژاد است. این استاد خوشنویسی در طول حیات هنری با پای‌بندی به شیوه قدما و درس اساتید مستقیم خود، اعتقادبراصالت خوشنویسی داشت و همواره از نزدیک شدن به شیوه نوآورد پرهیز می‌کرد.

آثار حمید غبرانژاد علاوه بر نمایشگاه‌های داخلی و خارجی در برخی کشور‌ها عرصه نمایش دائمی یافته است از جمله در شکل کتیبه‌نگاری در مسجد سلطان قابوس در عمان یا در قاب تابلوی خوشنویسی معروف به «آبی ختن» در سالن موسسه ایران‌شناسی دانشگاه پکن. غبرانژاد همچنین برای سریال‌های تلویزیونی امام علی(ع)، مستند منطق‌الطیر و روزنامه جامعه و انتشارات کارنامه(نشرکارنامه) لوگو طراحی کرده و رباعی‌های خیام را در کتابی نفیس خوشنویسی کرده و با تذهیب و چاپ فاخر با همکاری کمیسیون ملی یونسکوانتشارداده است. ازآثاربه چاپ نرسیده اومی‌توان به ترکیب بند محتشم کاشانی دررثای امام حسین(ع) است اشاره کرد. غبرانژاد چندین دوره نیز در هیات داوران جشنواره طراحی بسم‌الله حضور داشته است.

غبرانژاد به موازات خوشنویسی، به هنر معماری داخلی نیز می‌پرداخت و آثار فاخری در این زمینه عرضه کرده که از جمله؛ ساخت محراب و بنای مسجد و حسینیه چهارده معصوم شوش همراه با کتیبه نویسی آن و معماری داخلی چند مجتمع مسکونی وشعب برخی از بانک‌ها که در سال‌های مختلف از سوی مجله «معمار» به عنوان پروژه بر‌تر برگزیده شده و نیز معماری رستوران حافظیه در ژنو سوئیس.

اثر گران‌قدر غبرانژاد، کتابت قرآن کریم به شیوه نستعلیق است که آخرین صفحاتش در آخرین روزهای عمر گرانبار او نوشته شد. دفتر عمر هنرمند در بعدازظهر یازدهم فروردین سال ۱۳۹۲ بسته شد و درقطعه هنرمندان بهشت زهرا آرام گرفت.

علاقه‌مندان برای حضور در این مراسم می‌توانند جمعه ۲۹ فروردین از ساعت ۱۶ تا ۲۰ به نگارخانه استاد ممیز خانه هنرمندان ایران به نشانی خیابان آیت‌الله طالقانی، خیابان شهید موسوی شمالی، باغ هنر مراجعه نمایند.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز