خبرگزاری کار ایران

آمریكا تحریم‌ها علیه میانمار را تسهیل می‌كند

asdasd

دولت آمریكا در راستای به رسمیت شناختن «روند اصلاحات در میانمار» مقررات منع واردات از این كشور را تسهیل می‌کند.

«هیلاری کلینتون» وزیر خارجه آمریکا در دیدار با رئیس‌جمهوری میانمار از تسهیل تحریم‌های واشنگتن علیه این كشور خبر داد و گفت كه در «گام دیگری به سوی عادی‌سازی روابط تجاری دو کشور» مقررات منع واردات از میانمار را تسهیل می‌کند.

به گزارش ایلنا به نقل از بی‌بی‌سی، کلینتون در این دیدار که در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد برگزار شد، گفت كه این اقدام در راستای به رسمیت شناختن «روند اصلاحات در میانمار» انجام شده است.

پیش از این، سخنگوی پارلمان میانمار گفته بود كه مسیر اصلاحات در این كشور «برگشت ناپذیر» است.

«شو من» یکی از چهره‌های پرنفوذ میانمار که اخیرا تحریم آمریکا علیه وی لغو شده است، گفت كه دولت میانمار می‌خواهد یك نظام چندحزبی دموکراتیک با اقتصاد بازار محور داشته باشد.

قرار است امروز ـ پنجشنبه ـ «تن شین» ژنرال سابق میانمار که پس از انتخابات در این کشور رهبری دولت را برعهده گرفته است، در مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی کند.

در دولت شین بسیاری از زندانیان سیاسی آزاد شدند و سانسور دولتی کاهش یافت. گروه مخالف به رهبری «آنگ سان سوچی» بانوی دموكراسی میانمار در حال حاضر در روند سیاسی این کشور مشارکت داشته و تعداد کمی از کرسی‌های پارلمان را از آن خود کرده است.

کلینتون در دیدار با رئیس‌جمهوری میانمار گفت: «در پاسخ به درخواست‌های دولت و مخالفان در میانمار و برای به رسمیت شناختن پیشرفت این کشور به سوی اصلاحات، آمریکا گام بعدی را به سوی عادی‌سازی روابط تجاری با میانمار برمی‌دارد.»

وزیر خارجه آمریکا گفت كه امیدوار است این کار فرصت فروش بیشتر تولیدات میانمار در بازار آمریکا را فراهم کند.

سه ماه پیش آمریکا تحریم و ممنوعیت سرمایه‌گذاری در میانمار را لغو کرده بود.

رئیس‌جمهوری میانمار و رهبر مخالفان این کشور، هر دو در حال حاضر در آمریکا هستند. اوایل ماه جاری میلادی سوچی که سال‌های متمادی در حبس خانگی بود یکی از پرارزش ترین نشان‌های افتخار آمریکا را دریافت کرد.

ناظران می‌گویند كه هنوز هم رئیس‌جمهوری میانمار برای ادامه اصلاحات با مخالفت‌های داخلی از جانب ارتش این کشور روبه‌رو است.

با این همه سخنگوی پارلمان میانمار گفت كه دولت این کشور رابطه کاری خوبی با سوچی دارد.

شو من در این‌باره گفت: «سوچی دشمن من نیست و مطمئن هستم که من هم دشمن وی نیستم. سوچی ویژگی‌های خوبی دارد و شیفته کشورش است. ما آرمان‌هایی مشترك داریم؛ این‌که به مردم و کشورمان خدمت کنیم.»

بنا بر این گزارش، شو من در تعیین آینده سیاسی میانمار نقشی کلیدی ایفا می کند و بسیاری وی را یکی از نامزدهای اصلی انتخابات ریاست‌جمهوری آینده می‌دانند.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز