خبرگزاری کار ایران

رئیس پلیس گیلان:

جرائم از حالت سنتی به تکنیکی تغییر کرده است

asdasd

دفاع مقدس یكی از حساس ترین و بارزترین برهه های حیات راستین این ملت بوده است/بحث هسته ای برای دشمنان ما یك بهانه است/امنیت یكی از نیازهای ضروری ترین نیازهای بشریت است/سرمایه اجتماعی بر سه عنصرارتباط، اعتماد و مشارکت استوار است

ایلنا - رشت: رئیس پلیس گیلان با اذعان بر اینکه امروز حوزه جرایم از حالت سنتی و ساده گذشته به جرایم تکنیکی تغییر کرده است، تاکید کرد: کنترل مقتدرانه پلیس در عناصر امنیت اجتماعی، کنترل ترافیک و نظم شهری و امنیت مرز‌ها و حفظ منابع ملی نیازمند استفاده حداکثری از سرمایه اجتماعی، فن آوری روز، دانش پیشرفته و ابزارهای مرتبط است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از رشت، ابراهیم قائد رحمتی در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک هفته دفاع مقدس، آغاز دهه کرامت و تولد حضرت معصومه (س) و برادر گرامیشان اسوه بخشش، اظهار داشت: دفاع مقدس یکی از حساسترین و بارز‌ترین برهه‌های حیات راستین این ملت بوده است.

وی خاطر نشان کرد: در این دوران حفظ و حراست از مرز‌ها، عزت و شرف ایران اسلامی همچون نگینی تابناک، تا همیشه زمان بر تارک تاریخ حماسه و ایثار و پایداری آزادگان جهان می‌درخشد.

این مسئول، تصریح کرد: دفاع مقدس در زمینه‌های مختلف سیاسی، نظامی، اجتماعی، فرهنگی و توانست معادلات جهانی معمول را بر هم زند و تحلیل‌های مادی دنیا پرستان را نقش برآب سازد.

قائد ر حمتی، ابراز داشت: این حادثه عظیم، بی‌شک در یاد ملت ایران خواهد ماند و غرور و سرافرازی و حماسه آفرینی را در نسل‌های بعد برجای خواهد گذاشت.

وی هم چنین شروع سال تحصیلی و بازگشائی مراکز علمی و دانشگاهی را به همه عاشقان وعلاقمندان به تعلیم وتربیت نیز تهنیت گفت و بیان داشت: علم حقیقی و سعادت آفرین، چنان نقش ارزنده‌ای در حیات الهی انسان داردکه علم آموزی به فرموده پیامبر اکرم (ص)، فریضه است.

فرمانده نیروی انتظامی گیلان علم و فناوری نشانه قدرت، پیشرفت و افتخارآفرینی هر کشوری نامید و متذکر شد: دشمنان اسلام با هدف مقابله با این پیشرفت، اقدام به ترور دانشمندان هسته‌ای ما می‌کنند.

قائد رحمتی معتقد است، بحث هسته‌ای برای دشمنان ما یک بهانه است، آن‌ها از ایران هسته‌ای هراسی ندارند بلکه از ایران اسلامی به عنوان یک الگو برای جهان اسلام و دیگر ملل هراس دارند و درصدد تحت فشار قرار دادن ایران به بهانه‌های مختلف هستند.

وی با اشاره به سخنان رهبرحکیم و فرزانه انقلاب اسلامی که فرمودچنانچه جامعه‌ای امنیت نداشته باشد، هیچ کار سازمان یافته‌ای در جهت پیشرفت و ارتقای آن کشور تضمین نخواهد شد، اظهار داشت: امنیت یک نعمت بی‌بدیل بوده و در همه ابعاد فردی، اجتماعی، سیاسی فرهنگی، اقتصادی، قضائی از نیازهای اصلی فرد و جامعه بوده و ایجاد گسترش آن نیز وظیفه آحاد ملت، حکومت‌ها و دولت‌ها است.

این مسئول امنیت را یکی از نیازهای ضروری‌ترین نیازهای بشریت خواند و اظهار کرد: امنیت نه تنها عامل مهمی برای رشد و توسعه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، علمی و اقتصادی بوده بلکه امنیت یک کار اجتماعی و فرهنگی است.

قائد رحمتی پلیس را در خدمت جامعه و در کنار مردم دانست و یاد آور شد: پلیس بار سنگین برقراری نظم و امنیت و تأمین آسایش عمومی و فردی را بر دوش داشته، چون در صورت برقراری نظم و امنیت در جامعه می‌توان به رشد و تعالی در تمامی ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، دینی و علمی رسید.

به گفته وی نیروی انتظامی پاسدار مقررات و ضوابطی که ضامن نظم و امنیت جامعه هستند و در برخورد با متخلفان و مجرمان مردم را پشتیبان خود می‌داند و درارزیابی عملکرد‌ها و سنجش آخرین اقدامات، به اصلاح روش‌ها و بهینه سازی سیستم عملکرد اجتماعی می‌پردازد.

رئیس پلیس گیلان با اشاره به در پیش بودن هفته ناجا، خاطر نشان کرد: تعمق در فلسفه نامگذاری ایام هفته ناجا این حقیقت را اثبات می‌کند که رویکرد نظم و انضباط و مشارکت پذیری و مشارکت دهی مردم با پلیس که از چند سال پیش نقطه اصلی کانون توجهات ناجا قرار گرفته، به عنوان یک راهبرد صحیح و اصولی همچنان دنبال شده و مورد تأیید است.

قائد رحمتی بیان، تاکید داشت: دستیابی به موقعیت محکم و تضمین شده امنیت و نظم اجتماعی جز در سایه به روز شدن و بهره گیری از پیشرفته‌ترین دانش و فن آوری‌ها می‌سر نیست.

وی اضافه کرد: امروز حوزه جرایم از جرایم سنتی و ساده گذشته به جرایم تکنیکی روی آورده و کنترل مقتدرانه پلیس در عناصر امنیت اجتماعی، کنترل ترافیک و نظم شهری و امنیت مرز‌ها و حفظ منابع ملی نیازمند استفاده حداکثری از سرمایه اجتماعی، فن آوری روز، دانش پیشرفته و ابزارهای مرتبط است.

این مسئول، تصریح کرد: در دنیای امروز سرعت شتابان تغییر در عرصه‌های مختلف جامعه از یک سو و تنوع، پیچیدگی و گستردگی تحولات اجتماعی از سوی دیگر شرایطی را فراهم نموده تا مطالبات مردم در تامین نظم و امنیت افزایش یابد.

قائد رحمتی، متذکر شد: هفته ناجا فرصت مغتنمی است تا ضمن قدردانی از کارکنان ناجا و خانواده آنان که برای تامین نظم و امنیت و آرامش تلاش و جدیت دارند، برنامه‌های مختلفی که بر اساس تدابیر ابلاغی فرمانده ناجا و ستاد برگزاری هفته ناجا، سازماندهی و برنامه ریزی شده که به مرحله اجرا در خواهد آمد.

وی شعار هفته ناجا را «سرمایه اجتماعی، اساس اقتدار ما» اعلام کرد و افزود: سرمایه اجتماعی یکی از مفاهیم نوظهور و دارای ابعاد و لایه‌های متعدد در علوم اجتماعی است که باعث ترویج همکاری بین افراد جامعه و فهم دقیق از حیات اجتماعی، افکار عمومی، ثبات سیاسی، امنیت ملی و رعایت حقوق شهروندی می‌ شود.

به گفته فرمانده انتظامی گیلان، سرمایه اجتماعی بر سه عنصرارتباط، اعتماد و مشارکت استوار است و بر همین اساس، پیوستگی حلقه ارتباطی بین پلیس، مردم، سازمان‌ها و دولت موجب افزایش اقتدار مبتنی بر مشروعیت می‌شود.

قائد رحمتی معتقد هست پذیرش این مشروعیت در جلب اعتماد عمومی به پلیس و در نتیجه افزایش احساس امنیت در بین شهروندان موثر است.

وی سرمایه اجتماعی را عاملی در افزایش همبستگی ملی و عبور از بحران‌های اجتماعی، کاهش هزینه‌های امنیتی و انتظامی، احترام به قوانین، مشارکت و همکاری مردم با پلیس و سرآغاز قانون‌گرایی در جامعه ارزیابی کرد.

رئیس پلیس گیلان، تامین نظم و امنیت برای ناجا بسیار مهم و حیاتی دانست و بیان داشت: این رو نیروی انتظامی به دنبال اقتدار نرم و اقتدار نرم‌‌ همان رضایت مردم از عملکرد نیروی انتظامی است.

قائد رحمتی، گفت: اقتدار نیروی انتظامی با سرمایه‌های اجتماعی مفهوم پیدا می‌نماید و این رابطه متقابل دارد یعنی اگر نیروی انسانی با تفکر اجتماعی، با قدرت جامعه‌شناختی و روان‌شناختی و برقراری ارتباط با مردم باشد و این مفاهیم برایش ملکه شده باشد خود به خود سرمایه اجتماعی را افزایش می‌دهد.

وی، تاکید کرد: امروز پلیس در جایگاهی قرار گرفته که می‌تواند با شفافیت شعار سرمایه اجتماعی را مطرح کرده و اعلام کند اساس قدرت و اقتدار ما برای حل مشکلات، پیشبرد و بهبود آرامش و امنیت در کشور، همین سرمایه اجتماعی است.

این مسئول برگزاری صبحگاه مشترک و نمایش عملیات انتظامی، حضور در مساجد و مدارس، اهدای خون، بازدید دانش آموزان، تجلیل ازشهروندان قانونمند و برگزاری مانور شخصی را از جمله برنامه‌های پلیس گیلان در روز هشتم مهرماه امسال با شعار «پلیس؛ قانون، اقتدار و انضباط» عنوان کرد.

قائد رحمتی، نشست با معتمدین؛ بسیج و اصناف، مراسم تجلیل از کارکنان و خانواده، برگزاری همایش‌های جداگانه همیاران پلیس، راهوران محله و نیز اصناف، پلیس و امنیت را از برنامه‌های این پلیس در نهم مهرماه با شعار «پلیس، اعتماد عمومی و مشارکت اجتماعی» ذکر کرد.

وی به برنامه‌های پلیس گیلان در دهم مهر ماه تحت شعار «پلیس، دانش و فناوری»، پرداخت و گفت: نشست با د ستگاه‌ها ی قضایی، نشست علمی در دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه پیش گیری ازاعتیاد ازجمله برنامه هاست.

به گفته رئیس پلیس گیلان، در یازدهم مهرماه با شعار «پلیس، کار آمدی و پاسخ گویی»، ملاقات چهره به چهره فرماندهان و مسوولین با مردم، ارائه خدمات انتظامی، افتتاح پروژ ه‌های عمرانی، اعزام تیم پزشکی به مناطق مرزی، ویزیت رایگان شهروندان و برگزاری جشنواره پلیس خدمت گزار و انتخاب پلیس ایثار گر، ازجمله برنامه‌های در دست اجرا در این روز است.

قائد رحمتی حضور فرماندهان پلیس در رسانه ملی، همایش شرکت‌های خدمات انتظامی و انجام مشاوره در مدارس، مساجد و محلات از جمله برنامه‌های پلیس گیلان در روز دوازدهم مهرماه تحت شعار «پلیس، رسانه و پیش گیری اجتماعی»، ذکر کرد.

به گفته وی، تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل، غبار روئی مزار شهدا، تجلیل خانواد ه‌های شهدا و جانبازان، تجلیل ازفرهیختگان فرزندان شهدا، مساعدت به کارکنان و عیادت از کارکنان بیمار ازجمله برنامه‌ها تحت شعار «پلیس، ولایت مداری و فداکاری» در سینزدهم مهرماه هست.

این مسئول در پایان، ابرازداشت: شرکت در مراسم نمازجمعه، ارائه خدمات مردم یاری، مراسم ورزش صبحگاهی، مسابقه رادیویی اجرای همایش پیاده روی و نظر سنجی ازبرنامه‌های هفته ناجا برنامه‌های پلیس گیلان در چهاردم مهرماه با شعار پلیس، جامعه و پاس داری از ارزشهاست.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز